Tabu
Image default
BEAUTY What's hot

Tratament pentru stimularea productiei de colagen si elastina in doar 2 ore

Celebrul dermatolog Howard Murad a lansat un produs care ajuta la stimularea productiei de colagen si elastina in doua doua ore.

Rapid Collagen Infusion, o formula complexa care actioneaza rapid impotriva ridurilor, sporind rezistenta pielii, stimuleaza productia de colagenul si elastina mentinand, in acelasi timp, un nivel optim de hidratare al acesteia. Rapid Collagen Infusion face parte din gama Age Reform® iar cercetarile clinice au dovedit ca reduce aspectul liniilor fine si al ridurilor in doar 2 ore de la aplicare.

Ideala pentru cei care se confrunta cu pierderea fermitatii pielii, Rapid Collagen Infusion contine un complex de formule brevetate Murad: Collagen Support Complex confera rezistenta si volumul natural al pielii deshidratate, reducand astfel ridurile, Winged Kelp netezeste pielea prin stimularea naturala de colagen si elastina dar si Cellular Hydro-Lock® cu extract de mar si seminte de linte care hidrateaza intens pielea si estompeaza liniile fine.

“Colagenul si elastina mentin fermitatea tesutului conjunctiv si ajuta la pastrarea formei sale”, a declarat Howard Murad, MD, FAAD, Profesor Membru al Asociatiei Medicilor din UCLA si fondator al Companiei Murad. “In fiecare an, incepand cu varsta de 20 de ani, pierdem 1% din colagenul nostru natural. Acest lucru favorizeaza aparitia liniilor fine si a ridurilor, de aceea, este esential sa lucram pentru a ne creste nivelul de colagen pe masura ce imbatranim. Acest lucru se realizeaza nu doar prin folosirea produselor specializate, cat si printr-un stil de viata echilibrat, Inclusive Health®, care se adreseaza nevoilor nutritionale si emotionale pentru o sanatate optima a pielii.

La Murad facem constant eforturi pentru a crea cele mai eficiente produse, care sa raspunda nevoilor clientilor nostri, iar ceea ce observam este ca multe dintre ele opteaza pentru injectii, tratamente cu laser si alte proceduri invazive”, a declarat Jeff Murad, Vice Presedinte in Departamentul de Dezvoltare. “Am observat ca exista o crestere tot mai mare pe piata de solutii imediate, mai putin invazive, care sa umple liniile fine si ridurile. De aceea, am dezvoltat Rapid Collage Infusion care, pe langa ajutorul adus imbunatatirii aspectului pielii, creste nutrientii esentiali pentru o sanatate a pielii pe termen lung, pilonul esential in frumusete.

ARTICOLE SIMILARE

Oficial! IOVAN si AURA ION au murit de frig!!! Erau salvati daca erau gasiti mai devreme…

TOP 3 PACALELI de 1 Aprilie care au avut succes ieri!!!

realitatea

Prima fabrică L-™Oreal alimentată cu energie verde 100%

realitatea

Bogdan Vlădău si-a ales preferata. Castigatoarea de la “Burlacul” este…

Adevărul despre boala lui Cătălin Botezatu. Ce spun reprezentanţii clinicii din Turcia

Cum sa ai silueta ca a modelului Candice Swanepoel

realitatea

Scrie un comentariu