Home > beauty > Tratamentul bizar pe care Madonna îl aplică tenului cu furculița

Tratamentul bizar pe care Madonna îl aplică tenului cu furculița

Madonna caută noi tratamente de a se menține tânără. Deși nu se mai află la prima ținerețe, diva arată impecabil la cei 59 de ani ai săi. Iar asta se datorează numeroaselor ședințe petrecute în saloanele de înfrumusețare.

Cea mai nouă găselniță în materie de tratament de întinerire pare să fie masajul facial cu furculița, o metodă bizară care tonifiază rapid pielea de pe față.

Vedeta apare într-o înregistrare video cu o furculiţă în mână şi spune că masajul se efectuează atât orizontal, cât şi vertical şi are efectul de a destinde pielea.

“Furculiţele sunt geniale, întind pielea. V-aţi tonifiat pielea vreodată cu o furculiţă?”, întreabă Madonna, adăugând: “Aţi înţepat vreodată pe cineva cu o furculiţă? Eu le-am făcut pe amândouă. Dar nu are importanţă, este nebunesc!”.

Cum funcționează?

Se pare că furculițele sunt conductori electrici, furnizând curenți electrici pe suprafața pielii, cu scopul de a tonifia mușchii faciali și de a stimula producția de colagen și elastină. Jane Lewis, o asistentă medicală estetică la Clinica Skin to Love din St. Albans a explicat avantajele: “Nu exfoliază pielea, susține circulația sângelui, ducând la creșterea drenajului limfatic”, scrie theguardian.com.

Alte produse de uz casnic folosite în tratamentele de înfrumusețare

Lingurile

Masajele cu linguri au fost recomandate de medicul cosmetolog german Rene Koch ca o modalitate de a elimina excesul de lichid, de a îmbunătăți circulația sângelui și de a reduce ridurile.

Periuța de dinți

Utilizarea unei periuțe de dinți cu peri moi pentru a exfolia pielea a fost recomandată în unele locuri ca o modalitate de a vindeca acneea și de a vă ajuta să arătați mai tânăr.

Folia de plastic

În urmă cu câțiva ani, în Japonia, saloanele de înfrumusețare au lansat o metodă revoluționară pentru a obține un ten neted și întinerit: folia de plastic. Metoda consta în acoperirea feței cu o folie de plastic, găurită în zona nasului pentru a putea respira, timp de 15 minute, pentru a-i permite pielii să transpire.

Articole asemanatoare
relații
Vedetele care au sau au avut relații cu bărbați mai tineri decât ele
OMS
Avertismentul OMS: atenție la remediile tradiționale împotriva Covid-19
exfolierea
Îngrijirea tenului primăvara. Exfolierea cu ingrediente pe care le ai la îndemână
ten
6 măști făcute acasă pentru fiecare tip de ten

Tratamentul bizar pe care Madonna îl aplică tenului cu furculița

by Andreea Damian   1 min
1