Tabu
BEAUTY Slider

Tratamentul bizar pe care Madonna îl aplică tenului cu furculița

Madonna caută noi tratamente de a se menține tânără. Deși nu se mai află la prima ținerețe, diva arată impecabil la cei 59 de ani ai săi. Iar asta se datorează numeroaselor ședințe petrecute în saloanele de înfrumusețare.

Cea mai nouă găselniță în materie de tratament de întinerire pare să fie masajul facial cu furculița, o metodă bizară care tonifiază rapid pielea de pe față.

Vedeta apare într-o înregistrare video cu o furculiţă în mână şi spune că masajul se efectuează atât orizontal, cât şi vertical şi are efectul de a destinde pielea.

“Furculiţele sunt geniale, întind pielea. V-aţi tonifiat pielea vreodată cu o furculiţă?”, întreabă Madonna, adăugând: “Aţi înţepat vreodată pe cineva cu o furculiţă? Eu le-am făcut pe amândouă. Dar nu are importanţă, este nebunesc!”.

Cum funcționează?

Se pare că furculițele sunt conductori electrici, furnizând curenți electrici pe suprafața pielii, cu scopul de a tonifia mușchii faciali și de a stimula producția de colagen și elastină. Jane Lewis, o asistentă medicală estetică la Clinica Skin to Love din St. Albans a explicat avantajele: “Nu exfoliază pielea, susține circulația sângelui, ducând la creșterea drenajului limfatic”, scrie theguardian.com.

Alte produse de uz casnic folosite în tratamentele de înfrumusețare

Lingurile

Masajele cu linguri au fost recomandate de medicul cosmetolog german Rene Koch ca o modalitate de a elimina excesul de lichid, de a îmbunătăți circulația sângelui și de a reduce ridurile.

Periuța de dinți

Utilizarea unei periuțe de dinți cu peri moi pentru a exfolia pielea a fost recomandată în unele locuri ca o modalitate de a vindeca acneea și de a vă ajuta să arătați mai tânăr.

Folia de plastic

În urmă cu câțiva ani, în Japonia, saloanele de înfrumusețare au lansat o metodă revoluționară pentru a obține un ten neted și întinerit: folia de plastic. Metoda consta în acoperirea feței cu o folie de plastic, găurită în zona nasului pentru a putea respira, timp de 15 minute, pentru a-i permite pielii să transpire.

ARTICOLE SIMILARE

Simon Baker devine imaginea unui parfum

Oana Tache e însărcinată! Va avea un băiețel pe care vrea să-l facă vedetă înainte de naștere

Tabu Tabu

Donald Trump a inspirat-o pe Kim Kardashian să urmeze o nouă carieră

Andreea Damian

Cum ne alegem un costum de baie in functie de forma corpului?

realitatea

Primele mașini ale doamnelor din familia regală britanică. A prințesei Diana a fost cea mai ieftină

Andreea Damian

Cum îți îngrijești tenul cu sare de bucătărie. Beneficiile haloterapiei

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu