Home > beauty > Tratamentul facial care a impresionat-o pe Paris Hilton

Tratamentul facial care a impresionat-o pe Paris Hilton

Am testat cel mai spectaculos HydraFacial la clinica Dr. Paul Nassif. Pielea mea strălucește! Îl ador! (n.r. tratamentul)” declara încântată Paris Hilton pe pagina ei de Twitter. Și dacă până și capricioasa Paris a ținut să-l laude, în mod clar este un tratament ce merită testat.

Dar nu numai Paris apelează la acest tratament facial, chiar și Kristen Stewart a fost convinsă de efectele sale când a vizitat Ojai Valley Inn and Spa (centru spa din S.U.A.).

Recunoscut ca ”tratamentul de reprogramare a frumuseții tenului”, HydraFacial este cea mai recentă și avansată tehnologie non-laser de refacere a țesutului cutanat. Din fericire, tratamentul a devenit disponibil și în România.

HydraFacial este singurul aparat de hidrodermabraziune care combină simultan curăţarea, exfolierea, extracţia, hidratarea şi protecţia oferită de antioxidanţi, rezultând o pielea mai curată și mai frumoasă, nefiind necesar un timp de recuperare post-tratament. Mai exact, oferă rețeta perfectă pentru ten. Dar știm că după curățare pielea este ușor inflamată. Iată că și aici s-au făcut câteva modificări pentru a elimina acest disconfort, pentru că tratamentul este calmant, non-invaziv și non-iritant. În traducere liberă, pleci de la salon cu tenul curat, luminos și fără obișnuita roșeață.

În plus, HydraFacial este un bun tratament în cazul liniilor fine, ridurilor, porilor măriți și congestionați, tenului acneic, hiperpigmentației și petelor de vârstă.

O ședintă costă aproximativ 65 de euro.

Foto: Shutterstock

Articole asemanatoare
Paris Hilton
Paris Hilton lansează al 25-lea parfum. Este o ediție specială!
Paris Hilton
Paris Hilton e „regina perucilor”. Starleta se laudă cu o colecție impresionantă
Paris Hilton a scos o piesă nouă despre fundul unei Kardashian căci restul subiectelor se epuizaseră
RECENZIE: Paris Hilton, Fat Jewish și Slut Whisperer – circul ambulant de milioane de dolari de pe net

Comenteaza acest articol

Tratamentul facial care a impresionat-o pe Paris Hilton

by   1 min
0