Tabu
Image default
BEAUTYWhat's hot

O nouă soluție pentru tratarea acneei, ridurilor și vergeturilor …de la DEMI MOORE

Riduri, acnee, vergeturi și piele flască reprezintă unele dintre cele mai nedorite afecțiuni ale dermei. Nu ne plac, dar pentru obținerea lor nu poți da vina doar pe materialul genetic sau timp, ci și pe tine când nu previi printr-o rutină strictă de îngrijire a pielii și nu ești precaută. Celebritățile parcă au în descrierea jobului să arate bine, de aceea pot da și consultații privind ultimele noutăți în frumusețe, dacă le-ai cere și chiar recenzii, pentru că sunt în căutarea elixirelor tinereții mai rău ca cercetătorii.

Actriţa Demi Moore este o celebritate care a încercat să găsească terapii noninvazive, abordând chiar metode de înfrumusețare mai puțin ortodoxe, crezând poate că secretul tinereții se află undeva în natură, însă suntem poate prea orbi ca să îl putem descifra. Astfel, a devenit renumită drept vedeta care a testat poate cele mai bizare tratamente de înfrumusețare, doar ca să stea departe de bisturiu. Tot departe de bisturiu a rămas și după ce a descoperit un alt tratament creat de EndyMed, un aparat revoluționar care tratează fără durere și oferă rezultate rapide. După descriere, nu e de mirare că se află pe lista multor celebrități de la Hollywood și Paris.

EndyMed este unul dintre cele mai noi aparate din România, ce foloseşte căldura în tratarea problemelor tenului sau redefinirea siluetei. Aparatul utilizează tehnologia 3DEEP, una dintre cele mai inovatoare tehnici, bazată pe căldura intensă pentru remodelarea colagenului – arma cheie împotriva vergeturilor, pielii lăsate, ridurilor sau acneei.

Procedura garantează lipsa durerii şi a apariţiei efectelor secundare, nu creează disconfort şi este utilă persoanelor care vor să-şi tonifieze pielea.

Din cauza existenţei mai multor zone cu probleme ale pielii şi datorită dorinţei medicilor de a crea un aparat care să rezolve cât mai multe dintre aceastea, specialiştii au dotat aparatul cu încă patru capete care pot fi schimbate pentru a se obţine performante maxime. Aparatul a fost proiectat astfel încât să accelereze procesul de topire a celulor grase care duc la apariţia celulitei, vindecarea cicatricilor lăsate de acnee, subţirea coapselor, modelarea şi reducerea circumferinţei taliei, tratarea ridurilor sau efectuarea unor proceduri de microabraziune pentru tratarea petelor de pe faţă şi corp. Pentru rezultate cât mai bune şi rapide, specialiştii recomadă ca protocolul de utilizare să fie de patru şedinţe la interval de o săptămână, urmând ca apoi şedinţele să se repete de două ori la interval de două săptămâni, după care se va face o pauză.

Aparatul este disponibil și în România prin intermediul distribuitorului See.Try.Buy Company, iar ședințele se pot realiza la FAZZADA, Clinica Laser de Reîntinerire şi la clinica dl. Prof. Ioan Nedelcu. Preţul unei şedinţe este cuprins între 100-300 euro pentru zona facială şi între 200-600 euro pentru zonele corporale: abdomen, fese etc.

ARTICOLE SIMILARE

Farmecul discret al plicului cu bani

5 moduri ușoare prin care îți poți transforma baia într-un spa

Andreea Damian

Mircea Badea va avea un mostenitor! Carmen Brumă E INSARCINATA

realitatea

Vivienne Westwood a îmbrăcat-o pe Angela Gheorghiu pentru Faust

realitatea

Gisele Bundchen a pozat complet dezbracata! Imagini HOT

Ciudatul ritual de detoxifiere al lui Gwyneth Paltrow. Beneficiile sunt uriașe

Andreea Damian

Scrie un comentariu