Tabu
Image default
lifestyle

TREI ANI de la sinuciderea Madalinei Manole / Ce s-a intamplat la mormantul artistei

La trei ani de la moartea ei, cei care au trecut pe la cimitir să-i aducă o floare şi să aprindă o lumânare pot fi număraţi pe degetele de la o mână…
Se împlinesc trei ani de când Mădălina Manole şi-a luat viaţa, otrăvindu- se cu furadan. Tradiţia creştină cere să ne comemorăm morţii înaintea datei “plecării” lor, aşa că ieri ar fi trebuit să-i vedem pe apropiaţii “fetei cu părul de foc” plângând-o la Cimitirul Bolovani din Ploieşti, unde este înhumată Însă acolo… pustiu.
Părinţii cântăreţei au făcut pomana de trei ani în urmă cu o săptămână, iar soţul ei a ales să meargă la mormânt ieri, dar la o oră extrem de matinală, ca să nu fie văzut de nimeni. Angajaţii cimitirului spun că Petru Mircea a intrat pe poartă la 6.00 dimineaţa, a depus trei buchete de crizanteme, două albe şi unul galben, a aprins câteva lumânări, iar după 10 minute deja pleca.
Ieri dimineaţă, la căpătâiul Mădălinei se aflau doar trei persoane: Daniel Gheorghe, un bun prieten de-al cântăreţei, şi doi amici de-ai lui, o femeie şi un bărbat, care l-au însoţit pe drumul de la Medgidia la Ploieşti. Ca în fiecare an, în jurul datei de 14 iulie, Daniel a venit la cimitir pentru a depune un tablou cu Mădălina, tablou care, spune el, dispare după câteva zile.
“În fiecare an aduc un tablou la mormântul Mădălinei, dar dispare după câteva zile. Nu înţeleg cine-l ia şi de ce. Sper măcar că-l păstrează, nu-l aruncă”, ne-a spus bărbatul. Amicul îndrăgitei cântăreţe s-a declarat întristat de faptul că lumea a uitat-o pe Mădălina, dar şi de faptul că, după trei ani, ea are în continuare un mormânt sărăcăcios, fără cruce din marmură

Mai mult: Ce s-a întâmplat la mormântul Mădălinei Manole, la 3 ani de la moartea ei – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Andreea Balan si-a schimbat look-ul! Este bruneta si cu parul scurt!

Familia SILICOANELOR! Mama si cele 4 fiice si-au marit sanii

Lady GaGa NU are penis!

realitatea

Halle Berry este cea mai sexy negresă în viață

realitatea

Johnny Depp: Am fost un tânăr foarte ciudat

realitatea

Johhny Depp are o metodă legală pentru a nu plăti impozite

realitatea

Scrie un comentariu