Home > Health > Trei moduri in care sa te rasfeti

Trei moduri in care sa te rasfeti

Momentele de rasfat sunt esentiale pentru sanatatea ta, chiar daca nu realizezi tot timpul cat este de important sa-ti acorzi atentie si sa te bucuri de viata. Indiferent de cat de aglomerat iti este programul, ar fi bine ca, din cand in cand, sa te asiguri ca faci anumite lucruri strict pentru fericirea ta. In cazul in care nu stii de unde sa incepi, noi avem cateva idei simple pentru tine, pe care le poti pune imediat in aplicare.

Fa-ti un masaj

Masajul este una dintre cele mai simple metode prin care te poti rasfata. Poti sa apelezi la serviciile un cabinet specializat sau poti sa-ti cumperi un fotoliu de masaj, pe care sa-l folosesti de fiecare data cand doresti sa te rasfeti. In caz ca nu stiai, relaxarea este una dintre cele mai importante functii ale fotoliilor de masaj. Ele sunt dotate cu niste perne de aer si role speciale, care ajuta corpul sa se relaxeze si sa se simta rasfatat in doar 15-20 de minute. De asemenea, unele fotolii moderne de masaj iti permit sa asculti muzica si te ajuta, astfel, sa te relaxezi mai bine.

Citeste

Asaza-te in pat sau intr-un fotoliu extrem de confortabil si citeste o carte. Cititul nu doar ca te relaxeaza, dar iti ofera si o alta perspectiva asupra lucrurilor. Pe de alta parte, cititul te ajuta sa-ti mentii mintea tanara si contribuie la dezvoltarea ta personala si profesionala. Nu cauta scuze de genul „nu am timp sa citesc” sau „cartile sunt scumpe”.  Timp se gaseste intotodeauna, iar problema costurilor o poti inlatura foarte usor printr-un abonament la o biblioteca publica sau privata.

Plimba-te

Incearca sa stai cat mai mult in aer liber si sa faci miscare. Nu este nevoie sa pleci in fiecare saptamana la mare sau la munte ca sa petreci timp in natura. Este suficient sa mergi cat mai mult pe jos. In cazul  in care lucrezi aproape de serviciu, alege sa nu te deplasezi pana la job cu masina sau cu transportul in comun, ci mergi pe jos. Mersul pe jos este extrem de relaxant, te ajuta sa te mentii in forma si, de asemenea, te stimuleaza sa dai tot ce ai mai bun din tine la munca. In zilele in care nu lucrezi, invita cativa prieteni si mergeti impreuna la o plimbare prin parc. Clipele petrecute impreuna cu persoanele dragi sunt adevarate momente de rasfat.

Articole asemanatoare
Unde poți călători fără să stai în izolare la întoarcere
Câinelui tău îi place să asculte Bob Marley pentru că îi amintește de mama
Masajul cu șerpi
Masajul cu șerpi – o metodă de relaxare sau o formă de auto-tortură?
4 motive pentru care ar trebui să alegi un scaun de masaj

Trei moduri in care sa te rasfeti

by realitatea   1 min
1