Tabu
Image default
PEOPLESlider

Trei noi personaje apar în serialul „Lia”

Noi personaje tulbură povestea din Lia – Soţia soţului meu. Mircea Gheorghiu, Andrei Coman şi Andrei Ivan se alătură distribuţiei.

Doctor în Teatru (Diplomă de licenţă în “Arta Actorului”- Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică “I.L.Caragiale”) şi Conferenţiar Universitar – Catedra Arta Actorului, Facultatea de Teatru, UNATC, Mircea Gheorghiu revine pe micile ecrane în Lia –Soţia soţului meu. Acesta îl va interpreta pe Tavi, un membru de temut al clanului Rocca.

“Atunci când un membru al familiei tale ajunge la puşcărie, vinovaţii trebuie să plătească. Răzbunarea devine cuvântul de ordine şi nimic altceva nu mai contează. Ochi pentru ochi şi dinte pentru dinte. Tavi este un personaj fără scrupule, care încurcă ițele şi tulbură apele. Va fi o apariţie inedită pentru mine, într-un proiect de mare anvergură, care va ţine telespectatorii cu sufletul la gură. Abia aştept să faceţi cunoştinţă cu Tavi şi clanul Rocca!”, a declarat Mircea Gheorgiu.

Alături de Tavi, telespectatorii vor face cunoştinţă şi cu Rusu, un alt personaj controversat, pus în scenă de actorul Andrei Coman. Împreună cu ceilalţi membri ai clanului Rocca, Rusu vine să îi plătească poliţe mai vechi lui Petru Vornicu, atât la circuitul VorGroup, cât şi în viaţă personală.

Încă de joia aceasta, telespectatorii îl vor cunoaşte şi pe Bobiţă, interpretat de tânărul actor Andrei Ivan. “Urmăresc de câţiva ani proiectele Antena 1 şi, în special, serialele lor. De mult mi-am dorit să joc alături de o asemenea distribuţie şi să fac parte din echipa doamnei Ruxandra Ion, cea mai consacrată producătoare de seriale din România”, a mărturisit Andrei Ivan.

ARTICOLE SIMILARE

Trecutul misterios al lui Vladimir Putin. Cine este Vera Putin, femeia care pretinde că este mama biologică a președintelui

Andreea Damian

Ce mesaj a avut Smiley pentru fani după dezvăluirile Andreei Esca

Tabu Tabu

Ce piese de teatru vedem in saptamana 28 noiembrie – 4 decembrie

realitatea

Primele imagini cu Magda Pălimariu însărcinată în 7 luni. De ce a ascuns sarcina

Andreea Damian

Prințul George împlinește 5 ani. Petrecerea organizată pentru el costă o avere

Andreea Damian

Viața după cancer. Shannen Doherty a postat un mesaj îngrijorător pe Instagram

Andreea Damian

Scrie un comentariu