Tabu
Image default
FASHIONSlider

Trei sfaturi utile pentru garderoba de purtat la birou când e caniculă

În timp ce ne pregătim de caniculă, după caniculă, după altă caniculă, iată câteva sfaturi principale pentru a te îmbrăca în același timp comod și potrivit pentru a munci pe căldură, menținând în același timp temperatura corpului cât mai scăzută și demnitatea la nivel superior.

Alege țesăturile cu înțelepciune

Alege materiale ușoare, ori de câte ori este posibil iar dacă reușești să găsești haine din materiale din fibră cât mai natural ai câștigat deja de la bun început bătălia cu căldura, așa, măcar pe jumătate: bumbacul, inul, cânepa sau mătasea sunt de bază. Alege culori mai deschise, dacă este posibil, pentru a transpira cât mai puțin.

Hainele de bumbac sunt în topul recomandărilor în acest sens mai ales datorită puterii de absorbție a transpirației. Fiind un produs natural, bumbacul te apără și de eventualele alergii la materialele sintetice. Bumbacul este considerat hipoalergic, ținând praful la distanță. Hainele de bumbac sunt recomandate persoanelor care sufera de astm, alergii sau care sunt predispuse la iritații ale pielii.

Echilibrul este cheia

A-ți arăta porțiuni mari de piele la birou poate fi incomod. În plus, în orice birou, oricât de flexibil vestimentar ar fi el, pantalonii scurți, fustele extrem de scurte, bretelele spaghetti, șlapii și bluzele transparente sunt privite cu sprânceana ridicată și criticate, așa că ce sens ar avea să te mai încălzești și de la remarcile răutăcioase ale colegilor? E perioada perfecta însă pentru fuste și rochii. Rochii colorate, fuste pencil pentru birourile formale sau chiar fuste cu clini, fuste midi vaporoase, rochii din bumbac uni pentru birourile creative.

Croiul este cheia

Poartă lucruri nu prea strâmte, fluide, lejere. Nu spune nimeni să porți pantalonii cu turul lăsat pe care i-ai purta la plajă cu o cămașă simplă și alba din bumbac. Dar există rochii lărguțe în cele mai variate stiluri și chiar și fuste pantaloni care îmbină utilul cu elegantul și sunt foarte, foarte comode.

ARTICOLE SIMILARE

Hailey Bieber dezvăluie ce remediu natural folosește împotriva acneei

Andreea Damian

Ce au purtat castigatoarele de la Oscar in ultimul deceniu

realitatea

Anamaria Prodan, investiție de 350.000 de euro pentru a-și transforma vila din Pipera într-un palat

Andreea Damian

Cum să gestionezi anxietatea pe care o simți din cauza coronavirusului

Andreea Damian

Cum sa te machiezi ca Amy Winehouse

realitatea

Uma Thurman, imaginea parfumului Givenchy

realitatea

Scrie un comentariu