Tabu
Image default
BEAUTY Slider

Trei tratamente pentru creșterea părului preparate acasă

Creșterea părului necesită timp. Uneori un pic prea mult pentru cei mai nerăbdători dintre noi. Ce se întâmplă dacă accelerăm lucrurile cu trei rețete pe care le putem prepara acasă?

Suc de ceapă

Da, ai citit bine, ceapa! Oricât de neplăcut ar fi mirosul, acest bulb bogat în sulf favorizează producția de țesuturi de colagen, necesare creșterii părului.

Folosind un blender, amesteci și apoi storci o jumătate de ceapă pentru a extrage sucul. Odată redus la o stare lichidă, aplică-l direct pe rădăcini și masează bine pielea capului. Lasă-l să acționeze peste noapte și clătește cu apă și un șampon ușor.

Mască de ouă

Sursă de fier, zinc și proteine, gălbenușul de ou stimulează metabolismul celular, hidratează foliculii de păr (mici cavități în care bulbul renaște) și, prin urmare, stimulează creșterea părului.

Într-un castron, amestecă un gălbenuș de ou cu două linguri de ulei de ricin (excelent pentru întărirea părului) și o lingură de miere. De îndată ce preparatul este gata, acoperă-ți scalpul cu acest amestec și lasă-l să acționeze timp de treizeci de minute. Apoi clătește cu apă călduță, chiar rece și spală restul cu șampon.

Mască cu muștar

Muștarul nu se servește doar cu friptură, el este bun și în îngrijirea părului, deoarece activează circulația scalpului, ceea ce permite un flux mai bun de sânge și, prin urmare, părul care crește mai repede. Pe de altă parte, nu îți irită pielea, dacă ai un scalp foarte sensibil.

Amestecă două lingurițe de muștar dulce sau ulei de muștar cu 3 linguri de apă. Apoi adaugă 3 linguri de ulei de măsline și un gălbenuș de ou. Aplică amestecul pe rădăcini și înfășoară-ți părul într-un prosop. Lasă-l să acționeze 5 minute, înainte de a-l clăti apă și șampon.

ARTICOLE SIMILARE

Fotografiile pe care nu le-am facut – Cristiana Apostol

realitatea

Femeia care refuza sa imbatraneasca. Este fotomodel la 62 de ani si pozeaza in lenjerie intima

Grădina Monteoru | Târgul „Flori, Fete și Băieți!”

Ciocîrlan

Miley Cyrus l-a înlocuit pe Liam Hemsworth cu o femeie

Andreea Damian

Michael Bolton a adormit în timpul unui interviu în direct, la televiziune

Andreea Damian

Poliţia Română a lansat o melodie împotriva consumului de alcool

Andreea Damian

Scrie un comentariu