Tabu
CULTUREPEOPLESlider

A treia cea mai urmărită persoană pe Instagram: social media e extrem de periculoasă pentru tineri

Selena Gomez și-a exprimat îngrijorarea față de efectul teribil pe care rețelele de socializare îl are asupra generației sale și declară că susține pauzele de la social media.

Actrița și cântăreața de 26 de ani este cea mai urmărită persoană pe această platformă (cu peste 150 de milioane de urmăritori), după fotbalistul Cristiano Ronaldo și cântăreața Ariana Grande.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Selena a declarat de curând să e speriată cât de mult se expun fetele și băieții pe rețelele de socializare. „Nu vreau să sune egoist, dar este periculos. Cred că pentru toată lumea. Dar pentru generația mea, în special, social media este terifiantă”, a spus Selena Gomez.

Întrebată ce ar putea face pentru a îmbunătăți mediul de pe rețelele de socializare, având în vedere că e urmărită de foarte multă lume pe Instagram, vedeta a declarat că este „imposibil” să-l facă mai sigur. Gomez spune că încearcă să aibă multă grijă când postează ceva pe Instagram, pentru a evita să pună presiune inutilă asupra fanilor săi. De asemenea, ea recomandă cu multă căldură pauzele de social media.

A vorbit în trecut și despre importanța luării unei pauze de la social media: „Nu e chiar sănătos să fii pe social media tot timpul. Am observat la mine, am fost deprimată să văd oameni frumoși și minunați și asta mă făcea să mă simt oribil. Pauzele de la social media cu cu adevărat importante. Doar știu că multe chestii nu sunt reale. Și urăsc să spun asta, nu vreau să fiu răutăcioasă, dar este foarte nerealist în multe feluri”.

Selena Gomez se află la Cannes, unde promovează noul film cu zombie al lui Jim Jarmusch, „The Dead Do not Die”, care îi are în distribuție și pe Bill Murray, Adam Driver și Tilda Swinton.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Tendințe de călătorie 2021: care vor fi cele mai populare destinații?

Andreea Damian

Dieta-minune prin care Minodora a slăbit 40 de kilograme

Andreea Damian

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, în cea mai fierbinte ipostază de până acum

Andreea Damian

Insula de plastic din Oceanul Pacific creşte extrem de rapid

realitatea

CHA CHA LITIX! Episodul 58. Candidații care se joacă cu focul

Andreea Damian

Zece motive pentru care femeia inteligentă își găsește greu iubirea

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu