Tabu
Image default
FASHION

Trend alert: Cabaret

Ciorapi de plasă, frac, joben și ceea-ce-poartă-Lady-Gaga-în-loc-de-pantaloni, toate astea însă nu se comparau cu pantofiorii de cabaret făcuți speciali parcă să danseze și să seducă în același timp. Dar lăsând „vodevilul” la o parte, țin să spun că pantofii de cabaret sunt un must-have în garderoba fashionistelor.

Eu, spre exemplu, mi-am cumpărat o pereche superbă de pantofi cabaret, aurii, imitațe din piele de reptilă, de la Leonardo. Åži vă zic un secret, se mai găsesc și costă doar 39 de ron. Dacă nu-i mai găsiți, cotrobăiți prin vechiturile bunicii sau prin second-hand-uri.

Într-adevăr nu sunt un item care să se potrivească la orice, mai ales dacă vă plac culorile și renunțați la nonculoarea negru în favoarea auriului sau roșului, să zicem.

Ce v-aș sfătui eu este să încercați să-i scoateți la o seară specială și să-i asortați cu ce trebuie. Adică: ciorapi de plasă (normal!) eventual cu dungi negre verticale în partea din spate, o rochie neagră sau crem din paiete, mărgele sau franjuri și o tunsoare sau perucă bob, sau poate doar o coafură în stilul anilor ’20, așa cum au ales Salma Hayek sau Drew Barrymore.

Ca să înțelegeți mai bine, am ales câteva item-uri vestimentare care ar completa look-ul perfect împreună cu pantofii cabaret:

ARTICOLE SIMILARE

Criteriile de care femeile și bărbații țin cont atunci când își aleg outfitul sunt diferite, dar surprinzătoare

Andreea Damian

Tendințe în modă pentru sezonul primăvară-vară 2009

realitatea

Pamela Anderson, incendiară la săptămâna modei de la New York – FOTO

realitatea

Cum a ajuns pasiunea pentru articolele din piele să alimenteze incendiile din Amazonia

Andreea Damian

Fashion alert! Afla care este cel mai cool item pe care trebuie sa il ai ASAP!

realitatea

Valentino feat. Iris Strubegger by Mert & Marcus

realitatea

Scrie un comentariu