Home > Fashion > Trend alert: Cabaret

Trend alert: Cabaret

Ciorapi de plasă, frac, joben și ceea-ce-poartă-Lady-Gaga-în-loc-de-pantaloni, toate astea însă nu se comparau cu pantofiorii de cabaret făcuți speciali parcă să danseze și să seducă în același timp. Dar lăsând „vodevilul” la o parte, țin să spun că pantofii de cabaret sunt un must-have în garderoba fashionistelor.

Eu, spre exemplu, mi-am cumpărat o pereche superbă de pantofi cabaret, aurii, imitațe din piele de reptilă, de la Leonardo. Åži vă zic un secret, se mai găsesc și costă doar 39 de ron. Dacă nu-i mai găsiți, cotrobăiți prin vechiturile bunicii sau prin second-hand-uri.

Într-adevăr nu sunt un item care să se potrivească la orice, mai ales dacă vă plac culorile și renunțați la nonculoarea negru în favoarea auriului sau roșului, să zicem.

Ce v-aș sfătui eu este să încercați să-i scoateți la o seară specială și să-i asortați cu ce trebuie. Adică: ciorapi de plasă (normal!) eventual cu dungi negre verticale în partea din spate, o rochie neagră sau crem din paiete, mărgele sau franjuri și o tunsoare sau perucă bob, sau poate doar o coafură în stilul anilor ’20, așa cum au ales Salma Hayek sau Drew Barrymore.

Ca să înțelegeți mai bine, am ales câteva item-uri vestimentare care ar completa look-ul perfect împreună cu pantofii cabaret:

Articole asemanatoare
Cântăreața bionică
Cântăreața bionică este noua stea a unui faimos cabaret parizian
Celebritati nascute pe 12 martie!
(VIDEO) “Ludic, lubric şi decadent”: Cabaret de Răzvan Mazilu
O nebunie cu stil

Comenteaza acest articol

Trend alert: Cabaret

by realitatea   1 min
0