Tabu
Image default
FASHION Slider

Trend alert | Căpșunele, cel mai cool și fresh imprimeu al verii

Imprimeul fructat se află din nou în tendințe. Îl regăsim pe rochii, cămăși sau hanorace, accentuând ținutele celebrităților cu un aspect vitaminic.

În urmă cu câteva zile, Lady Gaga a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care purta o cămașă cu căpșuni sub formă de fluture semnată Petals and Peacocks. La Millie Bobby Brown, tendința a luat forma unui pulover fără mâneci disponibil pe Amazon la doar 12 dolari.

Pe scurt, după lunile lungi petrecute în joggers și alte haine confortabile, a venit timpul pentru a promova fantezia. Vara aceasta la modă sunt căpșunile. În timpul prezentării colecției sale de primăvară-vară 2022, JW Anderson a dezvăluit și un dulap solar unde acest fruct roșu apare pe hanorace, sandale și pantaloni.

Mania pentru căpșuni

Pentru a înțelege nebunia din spatele căpșunii, trebuie să privim în urmă. În ianuarie 2020, modelul Tess Holliday a mers pe covorul roșu al premiilor Grammy purtând o rochie din tul ștanțată cu căpșuni.

Tess Holliday

Foarte repede, a fost inclusă pe lista „celor mai proaste rochii” ale ceremoniei de mai multe publicații americane înainte de a provoca în cele din urmă senzație pe Instagram și Tik Tok, unde moda era pasionată de „rochia ei cu căpșuni”. De atunci, imprimeul cu căpșuni pare decis să se stabilească în garderoba noastră, chiar dacă sezonul lor s-a încheiat.

ARTICOLE SIMILARE

Emma Watson pe coperta Vogue UK decembrie

realitatea

Diadema preferată a prinţesei Diana, purtată pentru prima dată după 25 de ani

Andreea Damian

Afacerile cu măști artizanale de pânză, în floare pe Facebook. De ce specialiștii nu recomandă aceste produse

Andreea Damian

Warner își va lansa filmele în mediul online și în sălile de cinema

Ciocîrlan

Criza a afectat și Palatul Buckingham. Ce decizie radicală a luat Regina

Andreea Damian

Limited Edition la V for Vintage pe 11 aprilie

realitatea

Scrie un comentariu