Home > Fashion > Trend alert: Celebrități în lenjerie intimă pe stradă

Trend alert: Celebrități în lenjerie intimă pe stradă

lenjerie intimă

„No shirt, no problem”, ar spune Rihanna sau Bella Hadid când pleacă la salon sau în club, cu fetele. Iar când ești ditamai vedeta, e absolut normal să apari în plină stradă sau la evenimente cu sutienul la vedere. Și cum orice starletă care se respectă are și curaj să încerce, piesele de lenjerie intimă purtată ca îmbrăcăminte de stradă rămân în continuare pe toate drumurile. Binențeles, moda o dictează tot vedetele.

Kim Kardashian e deja obișnuită cu privirile insistente ale bărbaților și orice apariție a sa pare o invitație pentru pudici. Însă, ar fi păcat să lăse să treacă sezonul cald fără să lase la vedere o bustieră, un sutien dantelat, un corset sexy sau chiar boxeri.

Rihanna ne-a învățat că formele rubensiene trebuie puse în valoare cu haine puține și cât mai mic. Surorile Bella și Gigi Hadid se remarcă prin lipsa de pudoare ori de câte ori aleg din sertare un corset sexy sau o bustieră cu vedere la sâni. Cât despre Rita Ora, muzica ei parcă n-ar mai prinde atât de bine la public dacă nu ar arăta puțin mai multă piele.

 

 

Articole asemanatoare
Katy Perry și Orlando Bloom s-au logodit de Ziua Îndrăgostiților
Kim Kardashian
Kim Kardashian susține că a găsit leacul pentru boala incurabilă de care suferă
carla bruni
Carla Bruni are o sosie celebră în toată lumea. Și e tot fotomodel!
rita ora
Rita Ora a pus ochii pe fiul Victoriei Beckham. Designerul și-a ieșit din minți

Comenteaza acest articol

Trend alert: Celebrități în lenjerie intimă pe stradă

by Andreea Damian   1 min
0