Tabu
Image default
FASHIONSlider

Trend alert: Celebrități în lenjerie intimă pe stradă

„No shirt, no problem”, ar spune Rihanna sau Bella Hadid când pleacă la salon sau în club, cu fetele. Iar când ești ditamai vedeta, e absolut normal să apari în plină stradă sau la evenimente cu sutienul la vedere. Și cum orice starletă care se respectă are și curaj să încerce, piesele de lenjerie intimă purtată ca îmbrăcăminte de stradă rămân în continuare pe toate drumurile. Binențeles, moda o dictează tot vedetele.

Kim Kardashian e deja obișnuită cu privirile insistente ale bărbaților și orice apariție a sa pare o invitație pentru pudici. Însă, ar fi păcat să lăse să treacă sezonul cald fără să lase la vedere o bustieră, un sutien dantelat, un corset sexy sau chiar boxeri.

Rihanna ne-a învățat că formele rubensiene trebuie puse în valoare cu haine puține și cât mai mic. Surorile Bella și Gigi Hadid se remarcă prin lipsa de pudoare ori de câte ori aleg din sertare un corset sexy sau o bustieră cu vedere la sâni. Cât despre Rita Ora, muzica ei parcă n-ar mai prinde atât de bine la public dacă nu ar arăta puțin mai multă piele.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Greta Thunberg va deveni subiect de film

Andreea Damian

Femeile si barbatii pot fi doar prieteni?

realitatea

Daniela Crudu, imagini de senzație cu burtica de gravidă

Andreea Damian

Creatoare de modă, condamnată, după ce a fost prinsă drogată la volan

Andreea Damian

Cancer de sân | Cum se face autoexaminarea corectă a sânilor

Andreea Damian

Cum vor arăta copiii Prinţului Harry. Un artist le-a făcut chipul robot

Andreea Damian

Scrie un comentariu