Tabu
FASHION Slider

Trend alert: Celebrități în lenjerie intimă pe stradă

lenjerie intimă

„No shirt, no problem”, ar spune Rihanna sau Bella Hadid când pleacă la salon sau în club, cu fetele. Iar când ești ditamai vedeta, e absolut normal să apari în plină stradă sau la evenimente cu sutienul la vedere. Și cum orice starletă care se respectă are și curaj să încerce, piesele de lenjerie intimă purtată ca îmbrăcăminte de stradă rămân în continuare pe toate drumurile. Binențeles, moda o dictează tot vedetele.

Kim Kardashian e deja obișnuită cu privirile insistente ale bărbaților și orice apariție a sa pare o invitație pentru pudici. Însă, ar fi păcat să lăse să treacă sezonul cald fără să lase la vedere o bustieră, un sutien dantelat, un corset sexy sau chiar boxeri.

Rihanna ne-a învățat că formele rubensiene trebuie puse în valoare cu haine puține și cât mai mic. Surorile Bella și Gigi Hadid se remarcă prin lipsa de pudoare ori de câte ori aleg din sertare un corset sexy sau o bustieră cu vedere la sâni. Cât despre Rita Ora, muzica ei parcă n-ar mai prinde atât de bine la public dacă nu ar arăta puțin mai multă piele.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bucharest Bridal Fashion Shows, un regal al rochiilor de mireasa

realitatea

Chanel, Hermes, Louis Vuitton: 3 ani de închisoare pentru deţinere de falsuri

realitatea

De ce oamenii care părăsesc biroul la ora 17:00 au o viață mai bună

Andreea Damian

Rainbow Warrior, nava-fanion a Greenpeace, a venit în România și va putea fi vizitată gratuit

Andreea Damian

Trend: ARLECHIN

realitatea

Foto: Totul este un cliseu (inclusiv acest titlu) (inclusiv parantezele)

realitatea

Scrie un comentariu