Home > Fashion > Trend alert: Cizmele de blana

Trend alert: Cizmele de blana

Ei bine, am ajuns si la ziua (de toamna friguroasa) in care sa ne punem problema cu ce ne incaltam toamna aceasta. Prima mea sugestie: cizmele de blana. Vor veni si altele! Blana nu trebuie sa ti se para ceva foarte excentric, s-a purtat si inca se poarta la haine, jackete pana si la rochii.

De curand blana a fost prezenta, in diferite combinatii, si pe fuste, palarii si genti. Asa ca daca este peste tot, de ce sa nu fie si la cizme? Toamna aceasta cizmele din blana sunt foarte potrivite pentru diferite stiluri pe care ai putea sa le adopti. Unul dintre ele este genul dragalas, perfect pentru o vacanta la munte: tu infofolita incercand sa-ti mentii echilibrul pe zapada. Suna bine!

O alta varinata in care cizmele de blana isi pot gasi foarte bine locul este tinuta casual, evantual cu o pereche de pantaloni scurti si o jacheta. Merge de minune! Si mai este si posibilitatea atat de nonconformista a tinutei "primitive" care te face sa pari ca o prietena apropaiata a eschimosilor. In sensul bun, desigur! Acela in care cea mai mare parte din tinuta ta este compusa din blana.

Si acum un secret pe care il poti pune in practica. O varianta foarte cautata a cizmelor de blana sunt mukluksii, o incaltaminte realizata din piele de ren sau foca. Dar atentie: iti sugerez sa optezi pentru asta doar daca o faci in stilul Chanel, altfel risti sa arati ca Yeti, Omul Zapezilor. Sau ca si cum ai fi indesat toata garderoba in cizme.

Recapitulam! Cum poti purta cizmele de blana: – stilul elegant: cizme pana la genunchi si completezi tinuta cu o pereche de pantaloni mulati, o fusta scurta de iarna sau o pereche de pantaloni scurti sofisticati. – in combinatie cu alte materiale: piele, lana sau tweed. – infrumusetate cu materiale moi (eventual in culori pastelate) pentru un efect diafan. – stilul boem, in genul tinutelor lui Roberto Cavalli and Thakoon primitive si aparent necizelate.


Comenteaza acest articol

Trend alert: Cizmele de blana

by realitatea   1 min
0