Tabu
Image default
FASHION

Trend alert: Fashion street în Munchen

În Munchen, şi bănuiesc că în toată Germania, vremea de afara nu are, de cele mai multe ori, nicio legătură cu felul în care se îmbracă oamenii. Poţi să vezi femei în sandale toamna târziu, după cum poţi să vezi femei încălţate în cizme în timpul verii. Ceea ce este surprinzator este faptul că, nici într-un caz, nici în celălat, ele nu oferă o imagine ostentativă.
Am fost zilele acestea la Munchen şi, cu ocazia aceasta, mi-a spulberat câteva prejudecăţi. Una dintre acestea este că nemţoaicele nu se îmbracă cu gust. Acum aş putea spune că dimpotrivă, cele mai multe dovedesc o griăa vizibilă faţă de felul în care apar când ies pe stradă. Este drept că există şi acel segment de fete rebele care combină totul felul de stiluri într-un singur outfit şi rezultatul nu este deloc unul fericit, însă, după cum am spus, majoritatea femeilor au stil.
Am fost atât de încântată de noua mea descoperire încât aş putea spune că felul în care se îmbracaă atitudinea lor şi întreaga atmosferă a străzii poate fi uşor cuprinsă într-un trend aparte. De aceea am decis să descriu puţin fashion street-ul din Munchen.
Mi-a placut că majoritatea femeilor:
1. poartă make-up natural pe stradă: fond de ten şi mascara,
2. par că se simt atât de bine încât merg cu bicicleta în fustă şi pantofi cu toc,
3. nu se sinchisesc foarte tare de kilogramele în plus, pistrui pe umeri şi alte “defecte” pentru că ştiu să le neutralizeze cu haine potrivite.
4. de peste 50 de ani arată incredibil de bine ţi îţi lasă impresia că ţi tu vei deveni o bunicuţă delicioasă cândva.
5. care au copii mici sunt foarte dezinvolte şi este încântător sa vezi o mămică împingând căruciorul în timp de poartă tocuri de 10 cm şi un outfit elegant.
6. nu se îmbracă ţipător. În Munchen totul pare viu colorat, dar nu strident sau sclipicios. Vezi peste tot color blocking, fuste creion, colanţi coloraţi, haine în dungi, geci army.
7. se îmbracă diferit. N-am vazut nicăieri două femei mergând împreună pe stradă şi adoptând acelaşi stil. Dacă una are haine în dungi, cealaltă poate să fie în rochie elegantă.
În conculuzie, sentimentul general este că fiecare femeie este unică, că fiecare ştie ce i se potriveşte şi nu copiază ce a văzut la altcineva, că lumea este foarte relaxată şi poate să stea pe o bncă la soare să mănânce o bagheta cu mac în timp ce poartă Louboutin.
Ah, şi ca să nu pară că am numai cuvinte bune de spus, aş adauga că în Mucnhen am văzut multe femei exagerat de bronzate la solar.

ARTICOLE SIMILARE

Street Fashion

realitatea

Ce au purtat modelele pe covorul roşu la Cannes

realitatea

Sienna și Savannah Miller la săptămâna modei de la Londra

realitatea

Emma Watson, designer?

realitatea

Giorgio Armani va folosi cristale în creațiile sale bărbătești

realitatea

Cum să adopți tendința anilor șaptezeci fără să pari demodată

Andreea Damian

Scrie un comentariu