Tabu
Image default
FASHION

Trend Alert: Fluturi pentru vară

Tema florală a fost întotdeauna printul primăverii și al verii, însă în acest an inspirația vine de la Diane Von Furstenberg și Marc Jacobs și chiar showul Barbie de la New York Fashion Week. Așa că schimbați florile cu fluturii.

Celebritățile au adoptat rapid acest trend începând cu Katie White (TingTing) care a purtat un top cu fluturi la Brit Awards și Liv Tayler care a ales o rochie de vară cu print.

În acest sezon mutați-vă atenția de la printuri amețitoare, fluturii sunt în trend și sunt un detaliu statement. Dacă alegeți varianta 3D de la Barbie, cu atît mai bine! “Împușcați” două trenduri deodată!

Puteți îmbrățișa paleta de culorii vii văratice cu un astfel de look sau puteți allege trendul classic monocrom ca cel al lui Diane Von Furstenberg.

Dacă nu sunteți sigure în privința acestui look, puteți să vă accesorizați cu cîțiva fluturi – inelele, lanțurile sau chiar o eșarfă cu fluturi pot oferi un detaliu drăgălaș unei perechi de jeans skinny și un tricou rock combo.

Stați departe totuși de fascinația bentițelor cu fluturași. Dacă nu au mers la Sarah Jessica Parker, nu or să meargă nici la voi.

(clic pe poze pentru a le vedea in intregime)

ARTICOLE SIMILARE

Karl Lagerfeld la Raionul 4

realitatea

Trend Alert: Umeri mari, umeri falși

realitatea

Cinci feluri de a purta cămaşa prietenului tău (VIDEO)

realitatea

Lara Stone, imaginea Jean Paul Gaultier

realitatea

Tendințe în modă lansate de Jennifer Aniston în „Friends”, valabile și astăzi

Andreea Damian

„MICUTA PICASSO” s-a maritat cu un designer / Cum s-au imbracat la nunta!

realitatea

2 comentarii

AeonFlux 12 March 2009 at 22:14

si ma bucur ca sunt dinnou la moda, multa lume ma crede nebuna

Răspunde
Izabela 31 August 2011 at 19:20

Ah….acum am vazut articolul. si eu sunt innebunita dupa fluturi…in toate. Am vazut ca mai nou se poarta si pe la nunti sa dai drumul la fluturi vii. As vrea si eu atat de mult. Vad ca pozele sunt de milioane.

Răspunde

Scrie un comentariu