Tabu
Image default
FASHIONSlider

TREND ALERT | Geanta verii 2022 e din sticlă suflată

Adoptată deja de vedete, această geantă este rezultatul colaborării dintre casa de modă Coperni și studioul de sticlă Heaven.

În luna martie, în timpul Săptămânii Modei, un obiect straniu a fost văzut în mâinile lui Gigi Hadid. O geantă transparentă din sticlă suflată cu mini coarne de diavol apare pe brațele modelului. Geanta „made in France” a fost văzută la prezentarea de modă a mărcii Coperni.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de coperni (@coperni)

Geanta a fost văzută și la Kylie Jenner, când și-a prezentat noile glosuri ale mărcii sale. Acest lucru spune multe despre potențialul acestei genți de a deveni IT-bag-ul sezonului.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de coperni (@coperni)

Studioul newyorkez Heaven a colaborat cu marca Coperni pentru spectacolul toamnă/iarnă 2022-2023 și a rezultat geanta Swipe. Curbe rotunjite, mânere alungite… Designul său preia codurile celebrului buton „deblocare” al Apple. „Ne-au trimis un mesaj pe Instagram, care s-a transformat într-un apel Zoom și așa s-a născut colaborarea noastră”, explică Peter Dupont și Breanna Box, creatorii studioului de sticlărie Heaven.

Și s-a materializat rapid. „Ne-am petrecut o zi schițând și făcând brainstorming. După două zile de muncă în studio, prototipurile au fost perfecte așa cum erau”, conchide Breanna Box. Geanta este realizată dintr-o singură bucată de sticlă încălzită la peste 1500 de grade.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de coperni (@coperni)

Geanta Swipe din sticlă suflată pare să redefinească însăși noțiunea de utilitate a unei genți de mână și a cucerit deja inimile multor vedete precum Doja Cat, care a purtat-o ​​într-o variantă sidefată, sau cântăreața Tinashe, care a ales-o într-o variantă colorată cu reflexii rubin la premiile Grammy.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lovely (@mylovelylife8213)

ARTICOLE SIMILARE

Trainerii Luxury Academy au realizat prima Consultanta de Imagine

realitatea

Cele mai originale si ciudate diete folosite de vedete!

realitatea

Lady Gaga şi-a făcut un nou tatuaj inspirat de „A Star Is Born”

Andreea Damian

Afla care sunt beneficiile uleiului de cocos!

realitatea

Miss Ucraina a lăsat podiumul de modă și a luat arma în mână

Andreea Damian

Louis Vuitton a retras articolele de îmbrăcăminte cu tematica Michael Jackson

Andreea Damian

Scrie un comentariu