Home > Fashion > Trend Alert: Graphic T-shirt

Trend Alert: Graphic T-shirt

T-shirturile cu sloganuri au fost în mare vogă vara trecută, dar în acest sezon trendul merge mai mult pe grafic.

Așa că obișnuiți-vă cu desenele originale și spuneți la revedere cuvintelor de pe tricouri. Dacă aveți nevoie de inspirație în privința acestui look, luați exemplu de la Natalie Portman care, de curând, a purtat un t-shirt oversized cu un smiley desenat și o pereche de colanți denim. Un alt exemplu ar fi Chloe Sevigny care a preferat un tricou graphic mulat pe care l-a băgat în pantalonii cu talie înaltă. Kate Moss și Cheryl Cole au fost și ele fotografiate în timp ce purtau acest trend.

Cheryl a asortat t-shirtul cu o pereche de skinny jeans și un cardigan oversized, în timp ce Kate a ales un t-shirt cu portretul schițat al lui Mae West. Ceea ce e minunat la acest trend este faptul că un graphic t-shirt merge la absolut orice. De la fuste, pantaloni scurți, colanți la sacouri, cardigane și veste. Încercați un t-shirt oversized la care să asortați o centură și o vestă cu o pereche de skinny jeans, pentru un look rock-chic.

Acest trend poate fi chiar și glam. Alegeți un tricou mărime mai mică la care să asortați o geantă oversized, o pereche de sandale gladiator cu tocuri înalte, colanți și accesorii multe.

Articole asemanatoare
spice girls
Spice Girls vinde tricouri confecționate de muncitoare la limita sclaviei în scopuri umanitare
Burberry este cel mai cunoscut brand de pe internet
Fred Perry si Amy Winehouse, colectie cu aer vintage
Beyonce însărcinată, în cel mai sexy pictorial

Comenteaza acest articol

Trend Alert: Graphic T-shirt

by realitatea   1 min
0