Home > Fashion > Trend Alert: Grunge

Trend Alert: Grunge

Găuri în colanți/ciorapi, agrafe și printuri, toate acestea readuc grunge-ul pe scena modei. Taylor Momsen, Erin Wasson și Kirsten Dunst au fost zărite purtând acest trend de ceva vreme, completând lookul cu un make-up smokey și păr dezordonat în stil grunge.

Åži catwalk-ul a fost acaparat de acest "nou" look, Alexander Wang prezentând câteva creații constând în blazere rupte și colanți găuriți. Un exemplu ar fi o pereche de denimi prespălați și frânjuriți cu un t-shirt găurit și printat, iar piesa de rezistență ar fi jacheta de piele (pentru seară).

Trebuie reținut faptul că acest trend pare dezordonat, dar trebuie studiat. Încercați să nu aveți un look prea încărcat, practic toată garderoba se învârte în jurul unui item statement, restul fiind completări și contraste.

Apoi încercați să purtați materiale care vi se potrivesc. Un tricou mai larg sau poate o rochie t-shirt cu ciorapi colorați, pantofi de dans și pălărie, pot fi un look urban-chic.

Evitați item-urile vestimentare prea largi care par a fi de fapt saci. Grunge-ul nu constă într-o ținută dezordonată neapărat, cât într-un look casual cu un twist sexi – rock.

Articole asemanatoare
Ce trend n-ai mai vrea să revină?
Trend alert: pantaloni scurți din denim
Trend Alert: Urechiușe
Trend Alert: Umeri unghiulari

Loading...

Comenteaza acest articol

Trend Alert: Grunge

by realitatea   1 min
0