Tabu
Image default
FASHION

Trend alert: Military
Prima regula este sa nu te camuflezi din cap pana’n picioare ca Rambo. Drept alternativa, iti sugeram sa te joci cu paleta de culori de la verde, la olive, kachi si maro.

Trendul presupune sa incerci sa devii una cu padurea, practic sa ii imiti pe cercetasi. Desi se zice ca in armata nu te poti juca, aici ai cale libera la explorat. Poate o sa-ti dai seama prin ce a trecut Goldie Hawn in Private Benjamin.

 

A doua regula este sa combini un element feminin cu unul masculin. Bejul te face mai feminina, dar daca esti si bruneta, aceasta nuanta iti va pune atuurile in evidenta.  Noi iti recomandam o camasuta bej cu volane visatoare. Face minuni!

Armele masculine le regasesti in structura sacourilor cu epoleti, in accesorii mari: curele late, cu tinte, ceasurile masculine, sau in palariile military (ca referinta poti sa vezi sau sa revezi Inglorious Basterds).

 

Trend-ul military este generos si nu se rezuma doar la verde, kaki si maro. Griul face si el parte in trend, iar europencele au un atu: se pot inspira din paleta de culori a blocurilor comuniste.

 

Dupa ce ai crescut in rang si ai aflat ce se poarta, urmeaza partea a doua a instructiei: mix and match-ul. Dar greul iti revine tie, bunului tau gust sau simt.

Noi putem sa iti mai dam cateva sugestiii:  rochite feminine, cu un sacou military si cu o curea in talie, sau o bluza bej cu o pereche de pantaloni kachi si o pereche de pantofi cu toc ucigator de inalt, *will do the trick*. Bafta!

Text de Elena Mihaila

ARTICOLE SIMILARE

Colectia editiilor limitate Vogue de vanzare pe net-a-porter.com

realitatea

Sexy Dakota Fanning și Gabourney Sidibe în V Magazine

realitatea

Kate Moss de Craig McDean

realitatea

Triptic nud, Claudia, Helena și Eva pe coperta i-D de decembrie

realitatea

Street fashion: Andreea

realitatea

VERSACE in negru / Tendinte

realitatea

Scrie un comentariu