Tabu
Image default
FASHION

Trend Alert: Pantalonii Peg Leg

Poate că numele de Peg Leg nu vă zice prea multe, dar cu siguranță ați văzut deja acest gen la pantaloni la vedete precum Keira Knightely și Mary-Kate Olsen.

Designeri ca Diesel Black Gold și Osman Yousefzada au folosit deja aest trend în colecțiile prezentate la Săptămâna Modei de la New York și Londra.

Pantalonii se așează exact pe gambe și au forme exagerate în jurul șoldurilor, semănând cu pantalonii de călărie. Cu toate că pot fi puțin pretențioși de asortat, nu trebuie să fim dezameăgite, în plus ne ascund șoldurile, așa că de ce să nu profităm de acest trend.

Osman Yousefzada a folosit în colecțiile sale culori reci cum ar fi albul și bleu pal. Forma curbată în jurul șoldurilor și talia înaltă au contrastat cu formele modelelor.

Versiunea lui Diesel este puțin mai dură, folosind materiale denim de culori închise sau metalice. Curbele pantalonilor sunt mult mai exagerate și se extind către genunchi.

Dacă sunteți pregătite pentru acest trend, secretul este să vă puneți în valoare silueta. Un top simplu și mulat este perfect pentru o pereche de peg leg. Nu purtați bluze prea vaporoase sau prea largi, pentru a lăsa volum numai în partea de jos, la pantaloni. Tocurile sunt obligatorii la acest look pentru a contrasta perfect cu volumul pantalonilor și simplitatea topului.

Așa că Peg Leg la toate femeile!

ARTICOLE SIMILARE

Rochia Zoe Black pe Charitygift.ro

realitatea

Georgina Stojiljkovic pentru Atelier Versace

realitatea

Iarna aceasta, fă-ți un cadou-¦ iubitului tău

realitatea

Gisele Bundchen, pe coperta primului numar Vogue Paris condus de Emmanuelle Alt

realitatea

Fashion trend: Portocaliul este culoarea verii

realitatea

Halloween | 10 costume inspirate din anii 2000 pentru a le purta în noaptea de 31 octombrie

Andreea Damian

Scrie un comentariu