Home > beauty > Trend alert: părul tatuat inspirat de Lil Kim

Trend alert: părul tatuat inspirat de Lil Kim

părul tatuat
Anul acesta, la lansarea colecției casei de modă Emilio Pucci am văzut părul tatuat cu spray.

Ideea de a desena părul modelel în figure geometrice i-a aparținut designerului invitat de la Koche, Christelle Kocher. Hair stilistul Jawara nu a avut decât să-și amintească de anii ‘90 când artista de muzică rap Lil Kim a aplicat logo-urile caselor de modă pe păr cu ajutorul spray-urilor speciale.

Lil’ Kim era faimoasă pentru că își aplica pe podoaba capilată logo-urile caselor Chanel, Gucci și Versace pe perucile sale viu colorate.

Lil Kim

Folosind tehnica machiajului pentru păr, Jawara a realizat modele geometrice pe părul modelelor în culori puternice de fucsia, portocaliu și albastr-electric. Alt model a avut părul în culoarea lavandei cu detalii neon.

„Nu am vrut ca nuanțele să fie exact aceleași ca cele din ținute, așa că albastrul-electric și diversele nuanțe de roz au făcut echilibrul perfect.”, a declarat hairstilistul pentru revista Vogue.

Folosirea părului ca bază pentru a realiza desene folosind o paletă de culori îndrăznețe a fost o alegere potrivită pentru spectacolul d emodă, deoarece a răspândit mesajul individualității.

Articole asemanatoare
Celebritati nascute pe 11 iulie!
Fashion wishlist
THE SALE!!! SUMMERY SUMMER MIX
DEZASTRELE chirurgiei estetice:FOTO cu Meg Ryan, Kat Von D, Michael Jackson, Lil Kim, Mickey Rourke ETC.

Comenteaza acest articol

Trend alert: părul tatuat inspirat de Lil Kim

by Andreea Damian   1 min
0