Tabu
Image default
FASHION

Trend Alert: Rochia cu petale

Trendul 3D aplicat la rochii a izbucnit în lumea modei de câteva luni încoace. Mai nou, pentru sezonul de vară designerii au îmbinat trendul floral cu cel 3D, dând naștere la rochia cu petale.

La Săptămâna Modei de la New York și Londra, designeri precum Christian Siriano, Ashish și chiar Barbie au folosit designul 3D. Dintre vedete care sunt fanul acestui trend le menționăm pe Cheryl Cole și Nicole Richie.

Cu toate acestea stilul 3D poate părea prea mult în afara catwalk-ului, de aceea trendul rochiilor cu petale este perfect. Pentru că petalele sunt așezate unele peste altele, astfel nu sar în ochi și trendul este apropiat celui cu "solzi", care este de asemenea foarte în trend.

Trucul pentru acest trend este cu siguranță acela de a purta un singur item cu petale, ori o rochiță, ori o fustiță or un t-shirt, însă separat, nu împreună. Culorile nud sunt perfecte pentru acest model.

Un exemplu de outfit ar fi o pereche de blugi pre-spălați și rupți, cu un tricou cu petale și vestă. Pentru seară puteți opta pentru o rochiță cu petale.

ARTICOLE SIMILARE

Street fashion: Mari

realitatea

Teodora Cărăuș la V for Vintage

realitatea

Claudia Schiffer, imaginea YSL

realitatea

Cei mai talentati tineri designeri romani, premiati la Cluj!

realitatea

V4Vintage in imagini pe Tabu.ro

realitatea

Vedete de top la lansarea unei Case de Bijuterii

realitatea

Scrie un comentariu