Tabu
Image default
FASHION

Trend Alert: Rochia maxi

Rochia maxi este item-ul favorit al vedetelor din L.A. Celebrități precum Nicole Richie, Paris Hilton și Lauren Conrad au adoptat acest look, aproape ca pe o uniformă ! Åži de ce nu, având în vedere că sunt și feminine și comode și maschează defectele !

Poate părea greu la început, având în vedere că din cauza regulilor fashion de pe vremuri, nu oricine poate purta o rochie lungă. E complet fals având în vedere sumedenia de modele și culori din care putem alege.

Pentru persoanele mignione, rochiile cu printuri mici pot fi o adevărată binecuvântare, iar pentru cele înalte o rochie simplă într-o singură nuanță sau una cu printuri mari, poate face minuni.

Acest trend este foarte feminin așa că alegeți culori precum roz, roșu sau galben, mai ales că e vară ! Printul floral este cel care se potrivește oricui și este în mare vogă, precum și cel tribal sau etnic. Astfel de modele au putut fi admirate și în colecțiile designerilor Diane Von Furstenberg și Marc Jacobs.

Dacă credeți că rochia vă maschează prea mult formele, apelați la centuri sau eșarfe pe care să le puneți în talie. Accesoriile precum brățările sau lanțurile merg perfect cu o rochie maxi !

ARTICOLE SIMILARE

ADINA BUZATU s-a intalnit cu VIVIENNE WESTWOOD la Milano! FOTO!

Trend Alert: Cizme peste genunchi

realitatea

Gianina Corondan la V for Vintage!

realitatea

OZANA face senzatie cu sutienul ei SEXY!

Valentino a lansat colectia de toamna 2011

realitatea

S-a lămurit cineva la ce folosește gluga de la fustă?

Andreea Damian

Scrie un comentariu