Tabu
Image default
FASHION

Trend Alert: Rochia maxi

Rochia maxi este item-ul favorit al vedetelor din L.A. Celebrități precum Nicole Richie, Paris Hilton și Lauren Conrad au adoptat acest look, aproape ca pe o uniformă ! Åži de ce nu, având în vedere că sunt și feminine și comode și maschează defectele !

Poate părea greu la început, având în vedere că din cauza regulilor fashion de pe vremuri, nu oricine poate purta o rochie lungă. E complet fals având în vedere sumedenia de modele și culori din care putem alege.

Pentru persoanele mignione, rochiile cu printuri mici pot fi o adevărată binecuvântare, iar pentru cele înalte o rochie simplă într-o singură nuanță sau una cu printuri mari, poate face minuni.

Acest trend este foarte feminin așa că alegeți culori precum roz, roșu sau galben, mai ales că e vară ! Printul floral este cel care se potrivește oricui și este în mare vogă, precum și cel tribal sau etnic. Astfel de modele au putut fi admirate și în colecțiile designerilor Diane Von Furstenberg și Marc Jacobs.

Dacă credeți că rochia vă maschează prea mult formele, apelați la centuri sau eșarfe pe care să le puneți în talie. Accesoriile precum brățările sau lanțurile merg perfect cu o rochie maxi !

ARTICOLE SIMILARE

Pictorial in spiritul Alexander McQueen by Sarah Burton in Vogue US

realitatea

Victoria Beckham va lansa o linie de rochii de lux

realitatea

Top 10 cel mai prost îmbrăcate vedete la Globurile de Aur

realitatea

Scarlett Johansson pentru Esquire

realitatea

Colecția Colonel de la Longchamp

realitatea

Chanel și-a prezentat colecția Cruise 2021 pe Internet

Andreea Damian

Scrie un comentariu