Home > Fashion > Trend Alert: Rochiile tăiate

Trend Alert: Rochiile tăiate

Detaliile "tăiate" ne plac la nebunie pe încălțări, e ceva sexi în a-ți arăta puțină piele care în mod normal nu s-ar vedea. De aceea acest trend s-a transferat la haine.

Hayden Panettiere, Leighton Meester, Cheryl Cole și Kate Hudson ne-au arătat că acest trend chiar atrage atenția fără a părea vulgar. Cheryl și Kate au purtat rochii care le lăsau abdomenul la vedere, în timp ce Hayden și Leighton au purtat vestimentații cu tăieturi mai subtile, în formă de diamante.

Cea mai accesibilă modalitate de a adopta acest trend este să alegeți un item cu tăietură la spate. E simplu, sexi și chic, fără a lăsa să se vadă prea mult. Plus că nu toată lumea are abdomen ca alui Cheryl Cole sau Kate Hudson.

Dacă sunteți totuși timide sau nu vă simțiți pregătite, rochiile sau bluzele cu un umăr sunt un început bun. Pentru că oricum chiar și vestimentațiile cu un umăr sunt un must-have.

Dacă vă hotărâți să purtați acest nou trend, nu uitați să fiți bronzate uniform – nimeni nu vrea să vadă brațe bronzate și abdomen alb.


Loading...

Comenteaza acest articol

Trend Alert: Rochiile tăiate

by realitatea   1 min
0