Tabu
Image default
FASHION

Trend alert: Stilul Biker

Primavara aceasta de poarta motoarele! La figurat! Catarame, piele, tinte, fermoare, cusaturi la vedere, negru, argintiu, cupru toate acestea se vor regasi in moda de pe strada. Stilul Biker ia incet incet locul celui militar care s-a purtat cu mare succes in toamna lui 2010. Dar ce presupune stilul Biker:

Jacheta Moto:
Nici nu trebuie sa fie neagra. Poti sa adopti stilul Biker si cu o haina moto argintie, chiar si rosie. Trebuie doar sa aiba fermoare si multe cusaturi.

Pantaloni din piele:
Pantalonii, fie ca sunt din piele sau dintr-un alt material care o inlocuieste, in 2011 nu mai vorbim despre pantalonii extrem de mulati, negri. Acum se pune accentul pe cusaturi si fermoare la vedere caracteristice stilului Biker.

Fusta din piele:
Fie ca alegi pantaloni sau fusta din piele nu uita de tinte si catarame. Fusta din piele a fost conceputa in asa fel incat nu doar ca se aseaza perfect, dar are cusaturile bine executate.

Cizme/Ghete/Bocanci Biker:
Ghetele Biker completeaza stilul Biker. Fiind vorba de incaltaminte si una destul de dura, opteaza [entru ceva din piele care sa nu iti  afecteze pielea.

ARTICOLE SIMILARE

UAD Cluj. Gala Absolventilor

realitatea

Reclamă cu Johnny Depp eliminată de Dior, în urma protestelor comunităţii amerindiene

Andreea Damian

Terry Richardson, Carrine Roitfeld si Anna Wintour, menage a trois

realitatea

Creezi sau donezi, by Romanian Fashion bloggers

realitatea

Hot or not: Hillary Swank?

realitatea

Ce au purtat modelele pe covorul roşu la Cannes

realitatea

Scrie un comentariu