Tabu
Image default
FASHION

Trend Alert: Tribal/Etnic

Designerii s-au inspirat pentru colecțiile primăvară-vară din fiecare colț al globului. Look-ul tribal/etnic a început cu legendarele salopete safari create de Yves Saint Laurent, după care au fost reinterpretate în acest sezon de către designeri precum Christopher Kane și Paul Smith.

Designerii care au abordat acest trend au fost inspirați de materialele și modele din Africa și Orient. Temele tribale pot fi observate în colecția lui Christopher Kane prin folosirea materialelor cu animal print. Designerul a asortat topuri animal print, cu fuste în forme geometrice.

Turbanele sunt din nou la modă, odată cu fascinația trendurilor de inspirație globală. O tentă africană se regăsește și în creațiile lui Paul Smith și Max Azria. Cei doi designeri au folosit materiale draperie pentru a reînvia spiritul egiptean. Gucci de asemenea a abordat moda caftanelor, dar a folosit materiale mai maiestuoase de culoare aurie sau bleu safir.

Pentru a reuși să scoateți la capăt acest trend, trebuie să vă țineți de o singură temă. Ziua spre exemplu puteți purta o pereche de pantaloni scurți beige și o pereche de sandale. Seara, abordați stilul maiestuos, folosind materiale mai fine sau puteți purta caftane.

Un alt sfat este să nu purtați prea multe accesorii dacă deja v-ați decis asupra animal print-ului. De asemenea aveți grijă cu tocurile, de preferat numai seara pentru acest trend.

(clic pe fiecare poza pentru a o vedea in intregime)

ARTICOLE SIMILARE

Cele mai hot 8 trenduri de sezon

realitatea

Fatima Lopez, Anthony Vaccarello şi Thimister la Paris Fashion Week

realitatea

Leonardo DiCaprio și Michael Caine despre “Inception”

realitatea

“I am who I am- la Idelier

realitatea

5 accesorii de par toamna/iarna

Toamna 2010 la Topshop

realitatea

Scrie un comentariu