Tabu
BEAUTY

Trend Vision – Gala Wella 2012

Gala Wella 2012 şi-a păstrat tradiţia de a crea din expunerea tendinţelor de hairstyle un spectacol. Creativitatea, inovaţia şi combinaţiile cromatice au marcat un nou an de exuberanţă şi stil în coafură. Coafori de elită şi-au unit forţele pentru a pune în scenă cele mai spectaculoase demonstraţii de “hair fashion”.

De 17 ani organizăm Gala Wella în România, un eveniment de tradiţie în branşa noastră, mult aşteptat de către toţi stiliştii care simt neliniştea creativităţii. Ne străduim şi reuşim să venim de fiecare dată cu un element nou, astfel încât să-i surprindem plăcut pe fanii noştri. Noutatea anului 2012 constă în prezentarea creaţiilor hairstylistilor din echipele Wella (propriile interpretări ale Trend Vision 2012, precum şi colecţiile Rock Edge şi Insexion) în ritmul şi stilul inconfundabil al trupei PUBLIKA. Promitem că frumuseţea acompaniată de Publika va străbate drumul spre sufletele participanţilor răsfăţându-le simţurile.“, a declarat Dana Dinca, Education Manager Wella Professionals, din culisele Galei Wella.

Pentru 2012, Wella Professionals propune patru concepte în coafură: Blaze, Grace, Celeste, Roxy.
Blaze sau femeia fatală. Este un trend caracterizat de contrast şi definire, expresia unei pasiuni arzătoare. Tunsoarea este scurtă, cu tăieturi ascuţite şi îndrăzneţe. Colorarea mizează pe contrast. Se vor regăsi în el femeile care îşi reinventează permanent pasiunea pentru sine.
Grace traduce prin intermediul hairstyling-ului muza modernă. Exprimă sclipire, simplitate şi rafinament. Iată de ce părul căpăta nuanţe aurii. Trend-ul este inspirat din strălucirea şi puritatea naturii. Se adresează femeilor care iubesc să fie în centrul atenţiei şi care întotdeauna aleg ce este cel mai bun.
Celeste este vizionară. Translucidă. Pură. Rece. Pare o frumuseţe împrumutată dintr-o altă lume. Are un aer misterios, este perfecţionistă şi futuristă.
Roxy atrage toate privirile. Este extrovertită şi îndrăzneaţă. Trend-ul se inspiră din cultura de club underground. Acesta este motivul pentru care femeia care îl va adopta va fi în centrul atenţiei. Fiecare mişcare a sa este o declaraţie şi fiecare pas taie răsuflarea celor din jur.

ARTICOLE SIMILARE

În culise la New York Fashion Week | Ce tendințe de machiaj și coafură vom vedea în toamna/iarna 2021

Andreea Damian

Cum să reaplici protecția solară fără să-ți strici machiajul

Andreea Damian

Sânii Angelinei Jolie – Curaj sau marketing?

realitatea

Secretul picioarelor LAUREI COSOI

Encre Noire în ediție limitată, de la Lalique

realitatea

De când s-a retras din showbiz, Nadine s-a îngrăşat serios

Scrie un comentariu