Home > Fashion > Trendul lansat de Prințesa Diana, acum 24 de ani, și promovat de Kim Kardashian

Trendul lansat de Prințesa Diana, acum 24 de ani, și promovat de Kim Kardashian

kim kardashian

Pantalonii trei sferturi, care se opresc deasupra genunchiului, așa numiții „bike shorts”, au ajuns ușor-ușor să fie purtați pe stradă. Inițial au fost remarcați pe podium, în colecţiile primăvară/vară 2017 de la Christian Dior şi Alexander Wang, dar şi în colecţia toamnă/iarnă 2017 a lui Thom Browne.

Apoi au ajuns să fie purtați pe stradă de vedete precum Kendall Jenner, Kim Kardashian şi surorile Gigi şi Bella Hadid. La scurt timp, au apărut peste tot, deși nu se potrivesc oricărei siluete. Ajută dacă ai picioare lungi şi zvelte, nicidecum picioare scurte și robuste.

Ai fi surprinsă să afli că acest gen de pantaloni nu a fost lansat de curând, ci mai degrabă în urmă cu un sfert de veac. Însăși Prințesa Diana a fost fotografiată purtând astfel de articol vestimentar. Admiratorii ei au observat că pantaloni scurți pentru bicicletă au fost folosiți de Lady Di pentru antrenamentele ei fizice, alături de tricouri supradimensionate.

Ei au revenit la modă și au început să fie purtați dincolo de pereții unei săli de sport. „Bike short” a suferit transformări incredibile, de la articol sportiv la piesă vestimentară foarte apreciată și în showbiz.

sursa: Harper’s Bazaar Australia

Articole asemanatoare
julia roberts
Julia Roberts s-a transformat în Kim Kardashian
sarah ferguson
Sarah Ferguson dezvăluie ce le-ar fi spus prințesa Diana nurorilor sale
kim kardashian
Kim Kardashian are probleme serioase din cauza fotografiilor provocatoare de pe Internet
Kim Kardashian şi Kanye West au plătit pompieri să stingă pârjolul care le amenința casa

Loading...

Comenteaza acest articol

Trendul lansat de Prințesa Diana, acum 24 de ani, și promovat de Kim Kardashian

by Andreea Damian   1 min
0