Home > Fashion > Trendul lansat de Prințesa Diana, acum 24 de ani, și promovat de Kim Kardashian

Trendul lansat de Prințesa Diana, acum 24 de ani, și promovat de Kim Kardashian

kim kardashian

Pantalonii trei sferturi, care se opresc deasupra genunchiului, așa numiții „bike shorts”, au ajuns ușor-ușor să fie purtați pe stradă. Inițial au fost remarcați pe podium, în colecţiile primăvară/vară 2017 de la Christian Dior şi Alexander Wang, dar şi în colecţia toamnă/iarnă 2017 a lui Thom Browne.

Apoi au ajuns să fie purtați pe stradă de vedete precum Kendall Jenner, Kim Kardashian şi surorile Gigi şi Bella Hadid. La scurt timp, au apărut peste tot, deși nu se potrivesc oricărei siluete. Ajută dacă ai picioare lungi şi zvelte, nicidecum picioare scurte și robuste.

Ai fi surprinsă să afli că acest gen de pantaloni nu a fost lansat de curând, ci mai degrabă în urmă cu un sfert de veac. Însăși Prințesa Diana a fost fotografiată purtând astfel de articol vestimentar. Admiratorii ei au observat că pantaloni scurți pentru bicicletă au fost folosiți de Lady Di pentru antrenamentele ei fizice, alături de tricouri supradimensionate.

Ei au revenit la modă și au început să fie purtați dincolo de pereții unei săli de sport. „Bike short” a suferit transformări incredibile, de la articol sportiv la piesă vestimentară foarte apreciată și în showbiz.

sursa: Harper’s Bazaar Australia

Articole asemanatoare
prințesa diana
De ce Prințesa Diana i-a oferit mai multă iubire și atenție lui Harry
kim kardashian
A fost desemnată cea mai periculoasă celebritate de pe Internet
prințesa diana
Cea mai bună prietenă a Prințesei Diana dezvăluie adevărul despre divorțul de Charles
Cum arată femeia care și-a făcut 30 de operații estetice ca să semene cu Kim Kardashian

Loading...

Comenteaza acest articol

Trendul lansat de Prințesa Diana, acum 24 de ani, și promovat de Kim Kardashian

by Andreea Damian   1 min
0