Tabu
Image default
BEAUTY

Trendul tatuajelor in randul vedetelor

Tatuajele nu mai reprezinta de mult un subiect tabu, in zilele noastre fiind deja un lucru obisnuit. Iata vedetele care sunt adevarate veterane la acest capitol si ce inseamna tatuajele lor.

1.Angelina Jolie. A fost cea care a dat startul acestui “trend” in randul celebritatilor. Doamna Smith are 10 tatuaje, fiecare avand o insemnatate aparte: coordonate geografice ale locatiilor in care s-au nascut copiii sai adoptivi, diferite citate si simboluri despre viata, initiala M care vine de la numele mamei ei, Marcheline si tigrul bengalez care simbolizeaza obtinerea cetateniei cambodgiene.

2. Cara Delenvigne. Impartasind pasiunea prietenei ei Rihanna, Cara are 14 tatuaje, cea mai recenta aditie fiind cuvantul “bacon” (sunca) tatuat in talpa. Sa intelegem ca nu este adepta legumelor? Pe langa acesta, supermodelul mai are tatuat “Made in Englad” in cinstea originii sale britanice, numele mamei ei, Pandora si mantra “Don’t worry, be happy” sub sani.

3.Kat von D.  Cunoscuta pentru emisiunea LA Ink, Kat isi ia in serios meseria de artista. Nu mai are sens sa-i numaram tatuajele, aceasta fiind acoperita din cap pana in picioare.

4.Adam Levine. Solistul trupei Maroon 5 nu practica doar yoga, ci si tatuajele. Pe umarul drept are o labuta simbolizand dragostea sa pentru animale, tatuaje cu flori dedicate mamei lui dar si numarul “222” care semnifica numarul usii studioului in care s-a apucat trupa pentru prima data sa inregistreze.

5. David Beckham. Fotbalistul ne-a surprins cand si-a tatuat versurile unei melodii de-a lui Jay-Z, “Dream Big, Be Unrealistic”. Acesta este cunoscut pentru faptul ca toate tatuajele sunt dedicate fie Victoriei, sotia lui sau copiilor sai. In prezent numara 32 de tatuaje si nu da semne ca s-ar opri aici.

ARTICOLE SIMILARE

7 greșeli care te fac să pari cu 10 ani mai în vârstă

Andreea Damian

BOSS Nuit Pour Femme!

Trend Vision – Gala Wella 2012

Flower by Kenzo, Matrioska edition de Crăciun

realitatea

10 ingrediente pentru înfrumusețare de evitat în timpul sarcinii

Andreea Damian

Vânt, ploaie, umiditate: cum să-ți ții părul sub control

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu