Home > Sex-Relatii > Dragoste > Trenduri de nuntă în 2019 – Cele mai apreciate stiluri de nuntă

Trenduri de nuntă în 2019 – Cele mai apreciate stiluri de nuntă

Nunta trebuie să fie un eveniment special din viața unui cuplu, această zi trebuie să fie foarte frumoasă, de neuitat. Pentru a asigura succesul acestui eveniment trebuie să se organizeze totul din timp, să se facă tot ce este necesar pentru această sărbătoare atât de importantă.

Dacă te vei căsători în acest an, probabil ești în căutarea unor tendințe actuale cu privire la stilul de nunți și rochii de mireasă care sunt apreciate în 2019.

Nunta rustică – decorațiuni simple, naturale și elegante

Acest stil de nuntă este la modă în anul 2019 și apreciat de cuplurile de îndrăgostiți care au hotărât să-și unească destinele. Atmosfera este minunată, idilică, nunta este organizată într-un cadru natural, frumos, relaxant, liniștitor.

Stilul rustic este romantic și elegant, mai ales dacă nunta este realizată într-o locație deosebită, undeva la munte, într-un peisaj minunat. Pentru decorul de nuntă din locația aleasă sunt recomandate culorile inspirate din natură, dar și culorile care nu se demodează niciodată – verde, alb și auriu.

Rochia de mireasă în stilul acestei nunți poate fi realizată din materiale naturale, ușoare și confortabile. Designerii au prezentat în acest an rochii foarte elegante, luminoase, atrăgătoare, din țesături fine, cu ornamente deosebite, strălucitoare.

Buchetul de mireasă poate fi din flori de câmp sau simplu cu trandafiri parfumați cum se potrivește unei nunți în stil rustic, în mediul rural.

Nunta în tonuri strălucitoare de auriu

Culorile metalice sunt apreciate în acest an, mai ales auriul și cuprul cu accente de roz-portocaliu. Acestea reprezintă o alegere excelentă pentru decorul de nuntă. Auriul este în tendințele modei, a devenit extrem de popular și este perfect pentru decorațiunile de nuntă cât și pentru rochia de mireasă. În acest an sunt în trend rochiile de mireasă din materiale aurii, care sunt decorate cu pietre semiprețioase și perle. Mireasa poate avea și o rochie clasică albă, foarte elegantă, pantofi aurii, iar pe cap un accesoriu de păr cum este coronița aurie.

Decorul opulent pentru nuntă poate include diferite obiecte aurii din metal și ornamente cu accente la fel de strălucitoare, cât mai frumoase. Tortul de nuntă poate fi cu 2-3 etaje în alb și auriu. Acesta poate fi ornat cu flori mici albe și trandafiri mari aurii.

Nunta cu accente botanice

Acest stil de nuntă este din ce în ce mai apreciat în acest an pentru că încântă prin frumusețea și gingășia naturii. Natura este delicată și de aceea designerii s-au inspirat în anul 2019 din culorile ei. Cea mai populară este culoarea verde care se asociază foarte bine cu alb.

Decorarea nunții se realizează cu flori, frunze și ornamente de alb și negru, cu produse elegante cu accente de auriu. De exemplu pot fi folosite suporturi din ceramică cu flori, plante naturale în loc de vazele din sticlă cu buchete cu flori.

Ghirlandele cu flori sunt recomandate în acest an, ele pot fi realizate în diferite variante, cu flori cât mai  diferite. Chiar și invitațiile de nuntă au astfel de elemente inspirate din natură, modele cu flori și frunze, iar buchetul miresei poate fi din flori de câmp, flori de grădină, margarete, bujori, trandafiri sau lavandă.

Nimic nu este mai frumos și mai elegant decât o nuntă albă!

O nuntă într-un cadru elegant al unui restaurant de lux, unde decorul să fie alb, este cu siguranță o nuntă de vis, deși clasică, totuși destul de modernă. Desigur rochia de mireasă trebuie să fie albă și buchetul miresei de asemenea din flori albe. Decorul de nuntă, florile, baloanele și tortul de nuntă trebuie să fie tot albe în combinație cu mici ornamente naturale din frunze, fructe și flori, pentru a crea un pic de contrast.

Alte tendințe pentru acest an în materie de nunți sunt:

  • Decorațiunile în nuanțe de muștar și galben cum este coaja de lămâie proaspătă
  • Folosirea unor ornamente deosebite din catifea pentru decor pentru a crea o atmosferă confortabilă, de lux
  • Elemente de decor cu un design deosebit, realizate din lemn și flori naturale
  • Ornamente comestibile pentru decorul de nuntă realizate din prăjituri, dulciuri, gogoși glazurate
  • Rochiile de mireasă în stil baroc și rochiile foarte ample ca de prințesă
  • Rochiile de mireasă din două piese, din care una dintre ele poate fi o pereche de pantaloni eleganți
  • Rochiile de mireasă foarte elegante din materiale fine și voal cu dungi sau buline.

Muzica de calitate – Un lucru care nu trebuie să lipsească de la petrecerea pentru nunta ta!

Întotdeauna pentru nunta ta, alege valsul mirilor în funcție de gustul și abilitățile tale de dans. Poate fi în stil clasic sau modern, mai rapid sau mai lent, important este ca să dansezi pe melodia preferată.

Cel mai important lucru pentru a te distra împreună cu invitații este alegerea unei trupe de cover sau a formației de nuntă cu DJ sau orchestră. Asta se rezolvă destul de rapid pe 23h Events – portalul care ne îndrumă către cei mai importanți furnizori pentru nunta visată. Repertoriul trebuie să fie cât mai variat, potrivit și pentru tineri și pentru oaspeții mai în vârstă. Recomandat este să ai și soliști tineri care pot interpreta multe dintre hit-urile actuale.

Articole asemanatoare
nunta
Cum îți planifici nunta în toiul epidemiei COVID-19
restaurant
Cum alegi un restaurant pentru un eveniment important în anul 2020?
Barack Obama a făcut un top al filmelor și serialelor lui preferate în 2019
Fotografiile de nuntă ale lui Blake Lively și Ryan Reynolds sunt interzise pe Pinterest

Comenteaza acest articol

Trenduri de nuntă în 2019 – Cele mai apreciate stiluri de nuntă

by realitatea   3 min
0