Tabu
Image default
FASHION

Trenduri de păstrat sau de upgradat pentru primăvară

Cu atâtea trenduri pentru primăvară vară, fără să mai punem la socoteală că e încă iarnă și recesiune, ne-am gândit să vă ajutăm să vă faceți puțină curățenie în dulapuri.

Se pare că pentru cele care oricum nu suportau colanții lucioși, există o veste bună. În sezonul cald care urmează se va purta mai mult costumația disco și luxe. La capitolul culori, tendințele arată o înclinație specială spre cele vii și țipătoare (cum ar fi neonul).

 Încă un aspect pozitiv! Odată cu revenirea anilor ’80, vom fi mai libere în a ne exprima propriul stil.

Deci, puneți-vă colanții lucioși la păstrare (pentru că vor reveni în toamnă), dar nu și pe cei simpli. Aceștia pot fi purtați și vara, fără probleme. Plus că nu sunt scumpi deloc.

Din vestimentația pentru primăvară ar trebui evitat puloverul și ales cardigan. Cardiganele de toate culorile(în special roz sau galben) și accesorizate cu o broșă sau nasturi vă mențin în trend.

Dacă sezonul trecut Katie Holmes a dat tonul la moda „boyfriend jeans”, atunci acum e momentul să le mulțumim frumos iubiților noștri pentru ajutor și să optăm pentru blugii prespălați sau rupți în stilul anilor 80.  Jachetele prespălate, fustele, rochiile și mai ales skinny jeansii vor fi la mare căutare. Le poți asorta ușor cu tricouri oversized și încălțăminte în nuanțe neon.

Alte trenduri mai sunt pantalonii harem și salopetele. Dar și una și alta sunt mai greu de purtat dacă nu arăți ca un manechin cu atitudine.

Din fericire, noile trenduri ne oferă posibilitatea să căutăm în dulapul părinților și prin second-uri. Åži ieftin, și trendy.

ARTICOLE SIMILARE

Sfaturi de modă care fac italiencele atât de atractive

Andreea Damian

Street fashion: Violeta

realitatea

Jean Paul Gaultier Spring 2011 Haute Couture, inspirata de moda punk

realitatea

Cum să alegi rochița fetiței tale pentru Crăciun

Andreea Damian

Hoardele de tatari au invadat Parisul. In show-ul lui John Galliano.

realitatea

Visul oricărui pământean de a fi capabil să respire sub apă poate deveni în curând realitate

Andreea Damian

1 comentariu

jhumpa 6 June 2008 at 19:05

Andreea Liptak este o prezentatoare foarte draguta si felicitari pentru faptul ca e mamica, eu nu stiam.

Răspunde

Scrie un comentariu