Tabu
Image default
lifestyle

Târg cu tâlc pe 11 aprilie

Sâmbătă, 11 aprilie 2009 în weekendul de Florii, sărbătorim cu stil și în detaliu bucurându-ne de handmade autentic. Târg cu Tâlc ediția 2 împletește utilul cu cochetul și reunește sub_cărturești (strada Arthur Verona nr 13) între orele 11 și 20 artiști handmade ai comunității artizanilor din România, într-o expoziție cu vânzare și mini evenimente cu tâlc.

Vizitatorii pot vedea operele artiștilor și pot afla orice detaliu despre tâlcul din spatele produselor atât de speciale. Pentru că ce e frumos poate fi impecabil, am zis că dacă ai stofă iți vei găsi cu siguranță la ediția 2 a Târgului cu Tâlc toate accesoriile de care ai nevoie: gentuțe, cercei, broșe, portofele, ceasuri, curele, agende dichisite, rochițe pret-a-porter, pălării unicat și cochetării dintre cele mai frumoase. Prin cursuri, proiecții și tutoriale handmade vizitatorii pot afla secretul din spatele obiectelor făcute cu drag și de mână. Târg cu Tâlc aplaudă stilul și îi premiază pe cei care îl afișează corect.

La ediția 2 câștigă premii handmade și vouchere de la Cărturești: -cel mai “altfel“ îmbrăcat vizitator de la târg -cel mai inedit stand de prezentare dintre expozanți -vizitatorii multiplu de 100 -cel mai norocos dintre cei care ne vizitează La Târg cu Tâlc ediția 2 vor adăuga WOW accesoriilor frumoase: Dinu Bodiciu, Clockwise, Fandacsia, Virginia Toma, Interesart, Biba bijoux, Toot, Sucita handmade goodies, Tricksbox, Ruxish, Artizart și alții la fel de valoroși. Lista completă a artiștilor precum și alte detalii se găsesc pe www.targcutalc.ro. Intrarea este 10 Ron și include un ceai și prăjiturele.

ARTICOLE SIMILARE

Lady Gaga are un nou iubit? – FOTO

realitatea

J.Lo are dublura perfecta: Un fost iepuras PLAYBOY

TARANTINO si ANG LEE iau Oscarurile!

Mama lui Brittany Murphy a făcut sex cu soțul fiicei ei?

realitatea

Sexy și kinky

realitatea

CUM ARATA casa lui Bobby Păunescu de la Hollywood!

Scrie un comentariu