Home > Agenda > eveniment > Târgul Internațional Gaudeamus – Carte de Învățătură

Târgul Internațional Gaudeamus – Carte de Învățătură

Târgul va găzdui peste 400 de evenimente, în majoritate lansări de volume ale autorilor români și ale celor străini traduși în limba română.

Potrivit directorului executiv al târgului, Vladimir Epstein, printre punctele de atracție la Gaudeamus 2008 se numără lansarea volumului "O istorie critică a literaturii române" de Nicolae Manolescu, programată pe 20 noiembrie, la ora 14.00, și vernisajul expoziției "Leonardo da Vinci – Invențiile unui geniu", care va avea loc pe 19 noiembrie, la ora 14.00, unde vor putea fi văzute reproduceri ale mașinilor inventate și proiectate de marele om de știință italian, concepute de specialiștii muzeului Leonardo da Vinci din Florența.

Citește articolul pe romantica.ro

Articole asemanatoare
cărți captivante
Cărți captivante de citit acasă
Moby își cere într-un final scuze de la Natalie Portman cu care nu a avut o relație
În 2019, în România, era să citim o carte despre cum să-ți bați copilul
Bill Clinton a scris o carte plicticoasă care va deveni serial tv

0 Response

 1. crimun

  Sunt mama unei fetite de 9 ani diagnosticata cu dislexie din clasa a I a. Dupa lungi cautari am reusit sa gasim o clinica in Bucuresti si o dna.logoped, foarte buna se ocupa de fetita mea de 2 luni. Progresele sunt mici, costurile sunt enorme,facem naveta in fiecare sambata Bucuresti-Brasov.
  Am mai citit de scoala speciala pentru copii dislexici din Targul Mures, este un lucru extraordinar pentru copii, ar fii mai mult decat necesar a se infiinta astfel de scoli si in alte judete pentru acei copii cu nevoi speciale si pentru acei parinti care cauta cu disperare un ajutor pentru ei.
  Din pacate, cu toata stradania noastra ca parinti, nu ne putem muta la Tg.Mures, suntem bugetari, avem locuinta de serviciu ceea ce ne impiedica in a face acest pas.
  Sa speram ca intr-un viitor apropiat se vor infiinta astfel de scoli, cu specialisti minunati si cu dragoste de meseria pe care o au si la noi in judet.
  Va multumim ca sunteti si pentru tot ceea ce reusiti sa faceti pentru copii nostri.
  Cristina.

Comenteaza acest articol

Târgul Internațional Gaudeamus – Carte de Învățătură

by realitatea   <1 min
0