Tabu
FASHIONSlider

Trikini sau cum să-ți asortezi costumul de baie cu masca de protecție

Trikini – un bikini cu o mască de față – s-a dovedit un succes pentru un designer italian, chiar dacă conceperea a fost luată la început ca o glumă.

Tiziana Scaramuzzo, proprietarul îmbrăcămintei de plajă Elexa din Senigallia a început să producă îmbrăcăminte de plajă rezistentă la pandemie pentru a menține spiritele într-o notă relaxantă, după ce guvernul a impus restricții dure în Peninsulă.

Furnizorii Scaramuzzo i-au spus că vor închide primăvara, ceea ce a dus-o la imposibilitatea de a produce bikini pentru sezonul estival. Asta i-a afectat dur afacerea.

După ce a postat imagini pe Facebook cu fiicele ei care îi poartă creațiile, Trikini a devenit viral, iar Scaramuzzo are acum foarte multe cereri. Vânzările au crescut brusc. Designerul a rămas surprins și crede că oamenii cumpără măști de față colorate viu pentru a-și mai ridica moralul.

Lansarea îmbrăcămintei de plajă cu siguranță vine la un moment perfect după ce Italia, grav afectată de pandemie, a început să-și ușureze regulile de blocare săptămâna trecută.

Autoritățile sanitare și guvernamentale sunt îngrijorate de faptul că reducerea parțială mai devreme a măsurilor de relaxare, precum redeschiderea parcurilor și grădinilor publice, ar putea crește numărul cazurilor de noi îmbolnăviri dacă oamenii ignoră regulile de distanțare socială.

ARTICOLE SIMILARE

5 elemente de bază de purtat cu blugi pentru un look elegant

Andreea Damian

Mama lui Sylvester Stallone a murit la 98 de ani. Ce a făcut Jackie până în ultima clipă

Andreea Damian

Eva Măruţă câștigă bani frumoși din TikTok. Cât încasează pentru o simplă postare

Andreea Damian

Globurile de Aur 2023. Cele mai frumoase apariții de pe covorul roșu

Andreea Damian

Drama Corneliei Catanga: „Nu respiram”

Andreea Damian

Primul medicament pentru cea mai întâlnită alergie

Andreea Damian

Scrie un comentariu