Home > Fashion > Trikini sau cum să-ți asortezi costumul de baie cu masca de protecție

Trikini sau cum să-ți asortezi costumul de baie cu masca de protecție

trikini

Trikini – un bikini cu o mască de față – s-a dovedit un succes pentru un designer italian, chiar dacă conceperea a fost luată la început ca o glumă.

Tiziana Scaramuzzo, proprietarul îmbrăcămintei de plajă Elexa din Senigallia a început să producă îmbrăcăminte de plajă rezistentă la pandemie pentru a menține spiritele într-o notă relaxantă, după ce guvernul a impus restricții dure în Peninsulă.

Furnizorii Scaramuzzo i-au spus că vor închide primăvara, ceea ce a dus-o la imposibilitatea de a produce bikini pentru sezonul estival. Asta i-a afectat dur afacerea.

După ce a postat imagini pe Facebook cu fiicele ei care îi poartă creațiile, Trikini a devenit viral, iar Scaramuzzo are acum foarte multe cereri. Vânzările au crescut brusc. Designerul a rămas surprins și crede că oamenii cumpără măști de față colorate viu pentru a-și mai ridica moralul.

Lansarea îmbrăcămintei de plajă cu siguranță vine la un moment perfect după ce Italia, grav afectată de pandemie, a început să-și ușureze regulile de blocare săptămâna trecută.

Autoritățile sanitare și guvernamentale sunt îngrijorate de faptul că reducerea parțială mai devreme a măsurilor de relaxare, precum redeschiderea parcurilor și grădinilor publice, ar putea crește numărul cazurilor de noi îmbolnăviri dacă oamenii ignoră regulile de distanțare socială.

Articole asemanatoare
masca de protecție
Cum să te machiezi când porți mască de protecție
măști
Cum să eviți iritațiile pielii produse de purtarea măștilor de protecție
asistentă medicală
Asistentă medicală, în bikini şi sutien în faţa pacienţilor infectaţi cu COVID-19
măștile
În 2020, măștile nu sunt folosite doar pentru protecție. Sunt purtate pentru a transmite un mesaj

Comenteaza acest articol

Trikini sau cum să-ți asortezi costumul de baie cu masca de protecție

by Andreea Damian   1 min
0