Tabu
lifestyle

Trimiteti proiecte de mediu si semnale legate de abuzuri ecologice pe www.codverde.ro!

 

Campania Cod Verde initiata de grupul Realitatea-Catavencu continua. Romanii sunt invitati sa trimita propriile proiecte de mediu. Cele mai bune dintre ele vor fi implementate, incepand din primavara.

 
"Anul acesta, de Sfintii Mihail si Gavriil, am primit o multime de cadouri foarte diferite fata de cele pe care le primeam pana acum. In loc de sticle de vin si de parfumuri, prietenii mi-au dat arbusti de plantat. Daca acest mesaj a ajuns la telespectatori dupa campania ‘Romania prinde radacini’, inseamna ca am pornit bine. E ceea ce va propunem si dumneavoastra. Dati-ne un semnal de solidaritate si de prietenie, trimitandu-ne proiectele prin care vreti sa faceti Romania mai curata si mai naturala si va vom sprijini" a afirmat realizatorul TV Mihai Tatulici, promotor al campaniei „Romania prinde radacini”.

 
Ca si luna trecuta, cea de-a doua zi de Cod Verde, 14 noiembrie, va fi semnalizata de toti membrii grupului Realitatea-Catavencu, alaturi de partenerii programului, prin afisarea culorii verde in diverse combinatii grafice. La nivel editorial, toate produsele trustului vor aborda problema reciclarii deseurilor.
Vor fi analizate, in detaliu, mijloacele si resursele necesare pentru implementarea unui astfel de sistem eco-benefic, precum si efectele distrugatoare ale depozitarii inadecvate de gunoaie asupra mediului inconjurator, sanatatii oamenilor si a economiei.

 
Mai mult, incepand de vineri, toti cei care sunt martorii unui abuz ecologic sau detin solutii de salvare a ecosistemului natural au ocazia de a le face cunoscute tarii intregi, respectiv de a primi sustinere pentru realizarea lor. In acest sens, oamenii sunt indemnati sa trimita proiectele lor pe adresa de e-mail [email protected] Acestea vor fi postate pe CodVerde.ro, unde vor putea fi votate. Cele mai bune dintre ele vor primi suport pentru implementare, odata cu venirea primaverii.

 
Romania prinde radacini”, prima actiune publica de amploare desfasurata sub deviza „Cod Verde”,  a fost demarata pe 28 octombrie de Realitatea TV. La impadurirea celor trei judete, din Moldova, au contribuit mii de voluntari: vedete, oameni simpli, demnitari, autoritati centrale si locale, oameni de televiziune, voluntari din ONG-uri, reprezentanti ai unor organisme de protectie a mediului, precum si ai unor companii romanesti cu reputatie.

 
Cod Verde – care dispune si de un website propriu, www.codverde.ro – este primul program ecologic complex de protejarea a mediului inconjurator, initiat de grupul Realitatea-Catavencu, pentru a atrage atentia asupra problemelor ecologice si a responsabiliza cat mai multi dintre romani.

 
Grupul Realitatea-Catavencu, singurul grup de media integrat din Romania si care promoveaza presa de calitate, include Realitatea TV, Academia Catavencu, Cotidianul, Radio Guerrilla, Money Channel, Business Standard, Money Express, Iqads, Romantica, 24FUN, Tabu, precum si agentia de presa NewsIN si retelele de digital signage Monopoly TV si Zoom.

ARTICOLE SIMILARE

Fundul Adelei Popescu, analizat de Radu Banciu! Vezi ce a spus jurnalistul despre posteriorul actritei

Fiica lui Warren Beatty vrea să-și facă operație de schimbare de sex

realitatea

Colecția de peste 700 de opere de artă aparținând lui Yves Saint Laurent va fi scoasă la licitație

realitatea

Sienna Miller, Claudia Schiffer și Kylie Minogue se dezbracă în scopuri caritabile

realitatea

Prima fotografie cu fetiţa lui Pepe!

CHER, la 67 de ani: Prima apariţie live din ultimii zece ani a stârnit reacţii negative

Scrie un comentariu