Home > Agenda > Tripla combinatie pentru sustinerea sistemului imunitar

Tripla combinatie pentru sustinerea sistemului imunitar

Sistemul tau imunitar lucreaza permanent pentru a te proteja impotriva virusurilor si a bacteriilor. Insa sunt moment si situatii cand organismul tau este pus la incercare si are nevoie sa fie in cea mai buna forma posibila.

Chiar si primavara, provocarile se tin lant: racelile si infectiile respiratorii sunt mai comune, in timp ce stresul te predispune la infectii ale tractului respirator superior. In plus, pentru ca expunerea la soare este inca redusa in aceasta perioada, se estimeaza ca pana in pragul primaverii 90% din adulti ajung sa se confrunte cu un deficit de vitamina D – o vitamina cu rol de aparare, pe care organismul o produce cu ajutorul luminii soarelui. Deficientele se pot resimti in afectarea sistemului imunitar.

Fiindca deficienta de vitamina D este o problema din ce in ce mai resimtita in aceasta perioada, Cetebe lanseaza o formula noua pentru sustinerea imunitatii, imbogatita cu vitamina D, datorita beneficiilor sale pentru apararea sanatatii. In noul supliment alimentar Cetebe Imuno-Active, vitamina D se alatura astfel complexului de Zinc si vitamina C cu eliberare treptata timp de 8 ore, elemente cu rol important in sustinerea sistemului imunitar. Vitamina C si Zincul nu pot fi produse de organism si astfel este necesara administrarea unei doze zilnice a acestor elemente pentru a mentine o defensiva imunitara puternica.

Noul Cetebe Imuno-Active acopera deficitele de vitamina D, C si Zinc care apar in organism in sezonul rece si asigura beneficiile pentru o buna functionare a organismului atunci cand acesta este pus la incercare, oferind o tripla combinatie pentru sustinerea sistemului imunitar.

Datorita eficientei sale, o singura capsula de Cetebe Imuno-Active pe zi ofera cantitatea suficienta de vitamina C, vitamina D si Zinc de care are nevoie organismul pentru buna functionare a sistemului imunitar, pe langa alte beneficii. Poate fi folosit pe parcursul intregului an.

Acesta este un supliment alimentar. Cititi cu atentie informatiile de pe ambalaj.

Articole asemanatoare
imunitatea
Top 15 alimente care întăresc imunitatea (P)
covid-19
Cercetătorii confirmă legătura dintre vitamina D și COVID-19
suplimente
Cinci suplimente alimentare pe care trebuie să le iei împreună ca să le sporești eficiența
sistem imunitar
Reguli de aur pentru un sistem imunitar puternic

Comenteaza acest articol

Tripla combinatie pentru sustinerea sistemului imunitar

by   1 min
0