Tabu
Image default
LIFE & LOVE

Trișorii zodiacului. Nu poți avea încredere deloc în ei

După ce trișează o dată, tind să trișeze din nou. Acest ciclu continuă până când trișorul cedează vinovăției și rușinii. Unii oameni au caracteristici care îi fac să fie trișori în serie.

Înșelatul distruge o persoană și lasă cicatrici emoționale permanente care sunt greu de vindecat. Pentru a fi atenți la astfel de oameni, iată câteva semne zodiacale care pot fi trișori în serie.

Gemeni

Gemenii vor căuta instantaneu o altă persoană dacă nu atrag atenția partenerului lor. Nu vor pierde nicio secundă întorcându-se către o altă persoană. De asemenea, sunt foarte nehotărâți și vor să fie deschiși la cât mai multe opțiuni.

Leu

Leii vor să fie mereu în centrul atenției. Și dacă partenerul lor sfidează asta, atunci se vor întoarce către alții care îi pot face să se simtă fabulos și uimitor. Ei nu se vor opri din a înșela o persoană, vor continua să vâneze și pe alții.

Scorpion

Odată ce află că partenerul lor i-a înșelat, Scorpionii vor face orice pentru a se răzbuna pe ei. Și dacă înseamnă să te culci cu mai mulți oameni pentru a te răzbuna pe partener, atunci așa să fie. Scorpionii sunt oameni loiali, dar atunci când sunt înfuriați, nimeni nu-i poate opri.

Vărsător

S-ar putea să nu trișeze fizic, dar vor trimite mesaje text și videoclipuri multor persoane, cu excepția partenerului lor. Ei știu că trișează, dar nu vor recunoaște niciodată. O vor face pentru distracție, entuziasm și spontaneitate.

ARTICOLE SIMILARE

Zodii care nu suportă criticile. Se simt atacate

Andreea Damian

Cum arata CELE MAI SEXY VEDETE din Romania in COSTUM DE BAIE

Jucării pentru oameni mari

realitatea

Enrique Iglesias deține secretul relației perfecte: „Fac sex zilnic, la micul dejun”

Andreea Damian

Lia Bugnar și Anghel Damian se iubesc deși îi despart 23 de ani! Cum a început povestea lor de dragoste

Tabu Tabu

Pantone lansează o nouă culoare îndrăzneață pentru a combate tabuurile legate de menstruație

Andreea Damian

Scrie un comentariu