Tabu
Image default
BEAUTY Slider

Trucul de machiaj folosit de prințesa Diana care scoate ochii în evidență atunci când porți mască

Astăzi, machiajul se referă la auto-exprimare, motiv pentru care afinitatea prințesei Diana pentru eyelinerul albastru strălucitor, categoric, încă rezistă testului timpului.

Potrivit Pantone, Classic Blue este culoarea anului 2020. Pantone descrie Classic Blue ca fiind o culoare ce induce “o prezență liniștitoare care insuflă calm, încredere și conexiune.”

Nuanța de Classic Blue se spune, de asemenea, că este asociată cu o mai bună comunicare, introspecție și claritate. Alte avantaje ale nuanței includ ajutorarea concentrării și contribuirea la re-centrarea gândurilor, în special în contextul dezvoltării accelerate a tehnologiei.

Sună destul de bine pentru sfârșitul acestui an.

Conform tendințelor de frumusețe toamnă/iarnă 2020 și celui mai mare influencer din 2020, prințesa Diana (datorită serialului The Crown), machiajul cu eyeliner albastru revine la modă. Experții cred că e o tendință mai ușor de purtat, mai ales că suntem nevoite să ne concentrăm pe machiajul ochilor, din cauza măștii de protecție, care a devenit obligatorie pentru mulț dintre noi.

Este o tendință care a pătruns și în spectacolele de modă toamnă/iarnă 2020, albastru strălucitor pe ochi la Atlein, atingeri delicate la Ulla Johnson și arcade pastelate la Maison Margiela. Pentru a-l putea purta de fapt, este posibil să doriți să abordați stilul prințesei Diana, asociat cu o piele proaspătă și curată.

„În anii ’80, creionul de ochi albastru avea ca scop scoaterea în evidență a ochilor albaștri în mod natural”, a declarat make-up artistul Daniel Martin pentru Vogue. „A ținut-o aproape de linia genelor, îmbunătățind irisul, creând acest efect tonal monocromatic asupra ochiului. Nu l-a trasat niciodată până la pleoapă, ceea ce ar crea un efect complet diferit.”

ARTICOLE SIMILARE

Akon și-a construit propriul oraș în Senegal – Akon City

Andreea Damian

Christy Turlington, colaborare cu Avon

realitatea

Cum arată fetiţa fostului principe Nicolae. Fotografia care topește inimile internauților

Andreea Damian

Columbia festivă ⎪ Taxiul de Crăciun

Ciocîrlan

S-a actualizat pagina Poliției cu copii dispăruți – din 7000, după două luni, numărul lor a ajuns la 79

Dora Constantinovici

PASTILA DE ARTĂ ⎥ Prima și ultima licitație a naziștilor

Ciocîrlan

Scrie un comentariu