Tabu
BEAUTY PEOPLE Slider

Trucul isteț pe care îl foloseşte Shakira ca să obțină rapid bucle perfecte

shakira

Grea e viața de artist: ziua vesel, noaptea trist. Iar Shakira o simte pe pielea ei din copilărie. Iar timpul este prețios, mai ales când te afli în turneu mondial. Și pentru că fanii te idolatrizează, trebuie să arăți ca scoasă din cutie de fiecare dată.

Poate că nimeni nu se întreabă cum de reușește Shakira (41 de ani) să le facă pe toate. Deși își poartă odraslele cu ea la concerte – Milan și Sasha – cântăreața columbiană tot își găsește puțin timp pentru ea. Nu apelează întotdeauna la profesioniști! Iar aparițiile ei pe scenă sunt de-a dreptul spectaculoase.

Buclele de culoarea mierii sunt mereu la locul lor, iar acest lucru se datorează unui truc foarte isteț, pe care vedeta îl folosește de ani de zile înainte de a urca pe scenă. Într-un videoclip postat pe contul ei de Instagram, Shakira a dezvăluit că își prinde părul cu clame de păr pentru a obține bucle perfecte.

View this post on Instagram

I insist. “No one said it would be easy”. Shak

A post shared by Shakira (@shakira) on

Uneori, Shakira mai uită să scoată toate clamele din păr, cum s-a întâmplat săptămâna trecută, în timpul concertului din Florida. A reușit să elimine însă „intrusul” din păr chiar în timpul mișcărilor ei senzuale din șolduri, fără ca spectatorii să bănuiască ceva.

Tot înainte de show-ul din Houston, aceasta a recunoscut că își realizează singurică make-ul de scenă. Și o face mai bine ca un profesionist.

ARTICOLE SIMILARE

Protest nud în fața sediului Facebook din New York: se condamnă cenzura sânilor în social media

Andreea Damian

Feli, fotografie de colecție cu mama și fiica ei

Tabu Tabu

Descoperirea făcută de cercetători: inteligența artificială poate să detecteze cancerul de plămâni

Andreea Damian

Cum să îți pregătești tenul pentru primăvară. 4 tratamente minune

Andreea Damian

Recunoasteti aceasta VEDETA SEXY?

Misterul unor rămășițe umane ale unei femei găsite pe muntele Athos

realitatea

Scrie un comentariu