Home > beauty > Trucul isteț pe care îl foloseşte Shakira ca să obțină rapid bucle perfecte

Trucul isteț pe care îl foloseşte Shakira ca să obțină rapid bucle perfecte

shakira

Grea e viața de artist: ziua vesel, noaptea trist. Iar Shakira o simte pe pielea ei din copilărie. Iar timpul este prețios, mai ales când te afli în turneu mondial. Și pentru că fanii te idolatrizează, trebuie să arăți ca scoasă din cutie de fiecare dată.

Poate că nimeni nu se întreabă cum de reușește Shakira (41 de ani) să le facă pe toate. Deși își poartă odraslele cu ea la concerte – Milan și Sasha – cântăreața columbiană tot își găsește puțin timp pentru ea. Nu apelează întotdeauna la profesioniști! Iar aparițiile ei pe scenă sunt de-a dreptul spectaculoase.

Buclele de culoarea mierii sunt mereu la locul lor, iar acest lucru se datorează unui truc foarte isteț, pe care vedeta îl folosește de ani de zile înainte de a urca pe scenă. Într-un videoclip postat pe contul ei de Instagram, Shakira a dezvăluit că își prinde părul cu clame de păr pentru a obține bucle perfecte.

I insist. “No one said it would be easy”. Shak

A post shared by Shakira (@shakira) on

Uneori, Shakira mai uită să scoată toate clamele din păr, cum s-a întâmplat săptămâna trecută, în timpul concertului din Florida. A reușit să elimine însă „intrusul” din păr chiar în timpul mișcărilor ei senzuale din șolduri, fără ca spectatorii să bănuiască ceva.

Tot înainte de show-ul din Houston, aceasta a recunoscut că își realizează singurică make-ul de scenă. Și o face mai bine ca un profesionist.

Articole asemanatoare
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez și Shakira vor cânta în pauza finalei Super Bowl din 2020
shakira
Shakira reacționează după zvonurile privind despărțirea de Gerard Pique
celebrități
Celebrități care nu s-au căsătorit niciodată și nici nu intenționează s-o facă
shakira
Shakira îşi poartă copiii după ea în turneu

Comenteaza acest articol

Trucul isteț pe care îl foloseşte Shakira ca să obțină rapid bucle perfecte

by Andreea Damian   1 min
0