Home > beauty > Trucul isteț pe care Meghan Markle îl folosește pentru a ascunde firele albe

Trucul isteț pe care Meghan Markle îl folosește pentru a ascunde firele albe

meghan markle

Meghan Markle a fost surprinsă în Belfast, mai demult, cu fire de păr alb. Dar admiratorii regali au comentat că acestea au dispărut! Un specialist a dezvăluit că ducesa de Sussex folosește un truc isteț pentru a le ascunde pentru că nu mai are voie să se vopsească pe perioada sarcinii.

Soția prințului Harry apelează la tertipuri – împrumutate de la stiliștii casei regale – ca să nu apară cărunțită în public. Coafura dezordonată pare să o ajute pe Meghan să ascundă firele albe de păr, este de părere stilistul Jason Hogan.

Expertul a explicat că ]n unele cazuri și aceasta poate amplifica, uneori, aspectul de păr grizonat.„Femeile cu păr ondulat sau creț sunt ceva mai norocoase, pentru că nu li se văr rădăcinile din cauza <<dezordinii>> din cap. Din cauza volumului, culorile din păr se amestecă”, a comentat specialistul, potrivit Mirror.co.uk.

Sau, dacă se vopseşte, ducesa foloseşte produse foarte bune care nu sunt foarte toxice pentru sarcină. Există produse fără amoniac, care pot fi folosite în sarcină fără să afecteze copilul. Unele studii au arătat că dozele mari din vopselele de păr pot să cauzeze fătului. Contează de asemenea durata la care părul şi pielea femeii gravide sunt expuse la produsele de colorare.

Expertul Jason Hogan mai spune că, în primele trei luni de sarcină, când se dezvoltă cortexul cerebral al fătului, vopseaua care se aplică pe păr sau piele poate fi absorbită şi intră în fluxul sanguine pe care mama îl împarte cu copilul. Dar NHS susține că vopseaua de păr permanentă și semipermanentă nu are un grad de toxicitate ridicat.


Trucul isteț pe care Meghan Markle îl folosește pentru a ascunde firele albe

by Andreea Damian   1 min
3