Tabu
Image default
LIFESTYLESlider

Trucul pe care Kate Middleton îl folosește mereu ca să nu alunece în pantofi

Fiecare apariție în public înseamnă pentru Kate Middleton stil, clasă, eleganță. Iar pantofii cu toc sunt piesa de rezistență a ținutelor sale. Și pentru că îi poartă tot timpul la evenimentele oficiale și nu numai, Ducesa de Cambridge are un truc pe care îl aplică de fiecare dată și care o ajută să reziste pe tocuri ore întregi.

Kate Middleton nu încalcă aproape niciodată protocolul regal și la rochiile pe care le poartă asortează tot timpul dresuri nude. Acest obicei vine la pachet cu un mic disconfort, mai exact posibilitatea ca piciorul să transpire și să alunece în pantofi.

Kate Middleton nu doar că poartă o lenjerie specială pentru ca ținutele ei să respecte perfect linia corpului și să nu se ridice atunci când vântul este puternic, dar are un truc foarte eficient și atunci când vine vorba despre pantofii cu toc.

Ducesa îmbracă dresuri cu talpă adezivă, care să împiedice piciorul să alunece în pantofi, potrivit thesun.co.uk. Se pare că folosește dresurile marca John Lewis care vin în trei nuanțe – nude, negru și bej – și care costă doar 5 lire sterline.

Cel mai probabil Kate a împărtășit acest truc și cumnatei sale, Meghan Markle. Ducesa de Sussex poartă adesea pantofi cu toc cu un număr mai mare, potrivit corespondetului regal Victoria Arbiter, citat de Business Insider, adăugând că protocolul regal cere ca doamnele să poarte întotdeauna dresuri.

 

ARTICOLE SIMILARE

Cântărețul Nosfe, răpus de boala care face ravagii printre tineri

Andreea Damian

Angelina Jolie și Brad Pitt au căzut la pace în privința copiilor dar au mai găsit un motiv de dispută

Andreea Damian

Încărunțirea e reversibilă. Iată ce poți face pentru a reda culoarea părului

Andreea Damian

Cum afli ce măsură porți la sutien. Metoda simplă de calcul!

Andreea Damian

Zodiile care nu pot păstra un secret. Cui nu trebuie să-i faci confesiuni

Andreea Damian

Theo Rose, apel către fanii ei la câteva zile după ce a devenit mamă

Andreea Damian

2 comentarii

Scrie un comentariu