Home > Lifestyle > Trucul pe care Kate Middleton îl folosește mereu ca să nu alunece în pantofi

Trucul pe care Kate Middleton îl folosește mereu ca să nu alunece în pantofi

kate middleton

Fiecare apariție în public înseamnă pentru Kate Middleton stil, clasă, eleganță. Iar pantofii cu toc sunt piesa de rezistență a ținutelor sale. Și pentru că îi poartă tot timpul la evenimentele oficiale și nu numai, Ducesa de Cambridge are un truc pe care îl aplică de fiecare dată și care o ajută să reziste pe tocuri ore întregi.

Kate Middleton nu încalcă aproape niciodată protocolul regal și la rochiile pe care le poartă asortează tot timpul dresuri nude. Acest obicei vine la pachet cu un mic disconfort, mai exact posibilitatea ca piciorul să transpire și să alunece în pantofi.

Kate Middleton nu doar că poartă o lenjerie specială pentru ca ținutele ei să respecte perfect linia corpului și să nu se ridice atunci când vântul este puternic, dar are un truc foarte eficient și atunci când vine vorba despre pantofii cu toc.

Ducesa îmbracă dresuri cu talpă adezivă, care să împiedice piciorul să alunece în pantofi, potrivit thesun.co.uk. Se pare că folosește dresurile marca John Lewis care vin în trei nuanțe – nude, negru și bej – și care costă doar 5 lire sterline.

Cel mai probabil Kate a împărtășit acest truc și cumnatei sale, Meghan Markle. Ducesa de Sussex poartă adesea pantofi cu toc cu un număr mai mare, potrivit corespondetului regal Victoria Arbiter, citat de Business Insider, adăugând că protocolul regal cere ca doamnele să poarte întotdeauna dresuri.

 

Articole asemanatoare
meghan markle
Meghan Markle a cheltuit o avere pe garderobă în 2018 – de șase ori mai mult decât cumnata sa
Kate Middleton
Veste uimitoare pentru Casa Regală! Kate Middleton, însărcinată cu al patrulea copil
kate middleton
Fotografia inedită, în formulă de 5, aleasă de Kate şi William pentru felicitarea de Crăciun
meghan markle
Kate Middleton arată cu degetul spre Meghan Markle

Loading...

2 Responses

  1. Geta Cristina

    Fără reclama din ultimul paragraf nu se putea …

    Cel mai tare truc ar fi fost dacă reușea să schimbe tradiția anacronică și tâmpită de a purta cu orice preț ciorapi, pe căldură. Niște picioare îngrijite și o pedichiură reușită arată mai multă grijă față de tine decât niște ciorapi cu talpă adezivă

Comenteaza acest articol

Trucul pe care Kate Middleton îl folosește mereu ca să nu alunece în pantofi

by Andreea Damian   1 min
2