Tabu
BEAUTY

Trucuri de frumusețe învățate de la Jessica Alba

jessica alba

Jessica Alba are 37 de ani și este mama a trei copii, iar cel mai mic nu a împlinit încă un anișor. Conduce cu o mână de fier una dintre cele mai de succes companii din lume și se află în toiul filmărilor pentru un serial, L.A.’s Finest.

Cu toate acestea, actrița americană reușește să arate odihnită, chiar și când nu poartă machiaj. Ne-a arătat-o zilele trecute, când a postat o fotografie cu ea pe contul ei de Instagram. Chipul ei arăta minunat, fără nicio urmă de make-up. Cei care au apreciat fotografia au fost uimiți că Jessica Alba nu are cearcăne de nesomn sau oboseală și nicio  pată pe ten din cauza sarcinilor.

https://www.instagram.com/p/BpPz4k7h6qr/?utm_source=ig_embed

Aflată la sala de fitness, actrița avea o strălucire naturală uimitoare, mulți grăbindu-se să o laude pentru pielea sa netedă. Dar cum reușește Alba să arate ca o adolescentă? De-a lungul anilor, aceasta a dezvăluit mai multe dintre secretele sale de frumusețe. Folosește numai produse din brandul personal – Honest Beauty (n.r. compania sa se numește The Honest Company), care conțin uleiuri naturale pure extrase din semințe de fructe și nuci, trandafir, ylang ylang și cuișoare, aloe vera, dar și acid hialuronic. Jassica Alba este fana măștilor de ochi Joanna Vargas pentru că împiedică umflarea ochilor, reduc pungile de sub ochi, redau fermitate și elasticitate și reduc efectele oboselii datorate îmbătrânirii naturale a tenului. Actrița nu evită aparatele cosmetice  de curățare sau pentru masaj facial, fie că se răsfață acasă sau la spa.

Ei bine, alimentația sănătoasă și exercițiile fizice sunt vitale pentru un aspect tineresc și sănătos, iar Jessica Alba asta face. Se hrănește și se hidratează corect și merge frecvent la sala de fitness. Apa de cocos combinată cu proteine, unt de migdale și uneori fructe pare să fie băutura minune care o ajută să arate precum o adolescentă. Vedeta recunoaște că un smoothie verde cu electroliți o ajută să se pună repede pe picioare.

https://www.instagram.com/p/BOSsBnUhAaF/?utm_source=ig_embed

 

ARTICOLE SIMILARE

Cea mai pură coenzima Q10 din lume în MityQondria⢠de la Secom

realitatea

Lady Gaga a stabilit o dată de lansare a propriei linii de produse cosmetice

Andreea Damian

Mască cu miere şi iaurt pentru arsurile solare

realitatea

Scrie un comentariu