Tabu
BEAUTYSlider

Trucuri de la hairstilistul lui Meghan Markle: cum te tunzi în izolare fără să-ți distrugi look-ul

Saloanele de înfrumusețare s-au închis pe durata stării de urgență din România de aceea multe femei sunt nevoite să-și lase podoaba capilară să crească. Pentru cele care vor să-și ia doar puțin din vârfuri e simplu. Însă e nevoie să știi câteva trucuri înainte să bagi foarfeca în păr.

Hairstilului lui Meghan Markle a împărtășit câteva sfaturi prețioase dacă vrei să te tunzi acasă. George Northwood, de 41 de ani, din Londra, a lucrat cu Ducesa de Sussex, în vârstă de 38 de ani, în ultimii doi ani și a fost responsabil și de coafura de mireasă din 2018.

George, printre ale cărui cliente se numără, de asemenea, Gwyneth Paltrow, Rosie Huntington-Whiteley și Alexa Chung, ne recomandă să nu facem o schimbare radicală în această perioadă ci mai degrabă să păstrăm același aspect al părului. Înainte de a începe „transformarea de criză” e bine să avem un foarfec de tuns și un pieptene adecvat. El ne spune că cel mai bine ne tundem în fața unei oglinzi și să avem lumină bună.

Hairstilistul sugereasă, de asemenea, să spălați părul și să-l uscați cum faceți de obicei, astfel încât să puteți evalua dacă are capete despicate sau dacă necesită tuns. „Nu lucrați niciodată pe părul umed, deoarece probabil veți ajunge să tăiați mai mult decât ar trebui”, a spus el. Dacă aveți breton, susține George, cel mai bine folosiți un pieptene când îl scurtați. În cazul în care aveți o tunsoare bob, cel mai bine luați doar foarte puțin din vârfuri, pentru un look fresh.

Evitați să vă tundeți drept, la spate. George recomandă să stați cu capul în jos și să tăiați vârfurile părului. Acesta este un mod bun de a scăpa de capetele despicate și de a obține un rezultat mai natural.

ARTICOLE SIMILARE

Pastilele de slabit – Iata de ce pot duce la deces!

Lady Gaga, atrasa de parfumurile cu aroma de sange

Oana Roman și Marius Elisei, din nou împreună!

Andreea Damian

Centenarul Gucci | O defilare sexy & glam plină de surprize

Ciocîrlan

Enrique Iglesias a vorbit pentru prima oară în public despre gemenii săi

Andreea Damian

Top 5 povești de dragoste ale vedetelor de Dragobete

Tabu Tabu

1 comentariu

Scrie un comentariu