Tabu
Image default
FASHION Slider

Trucuri de la prințesa Diana pe care le folosesc multe vedete din zilele noastre

Ținutele pe care prințesa Diana le purta în anii ’80 și ’90 sunt încă vii în prezent. Deși timpul a schimbat multe lucruri, unele dintre trucurile pe care le-a folosit prințesa de Wales apar și acum în dulapurile vedetelor de astăzi.

Stiliștii au comparat look-urile lui Lady Di cu ținutele vedetelor și au realizat că regina inimilor oamenilor stabilește încă tendințe în lumea modei.

Perle

Bijuteriile cu perle sunt utilizate pe scară largă și astăzi. De exemplu, Jennifer Lawrence a apărut purtând o variantă a acestui accesoriu în 2019 la spectacolul Dior în timpul Săptămânii modei de la Paris. Jessica Chastain, la rândul ei, a purtat un colier cu perle la un eveniment caritabil pentru amfAR în 2017. Prințesa Diana și-a arătat colierul în 1997, când a ajuns la baletul Swan Lake.

Roșu și violet

Prințesa Diana a dat startul combinației de roșu și violet într-un singur look în 1989. Meghan Markle a repetat această celebră combinație de culori în 2019.

Hanorace

Multe dintre noi preferă hanoracele confortabile pe care Lady Di le purta adesea în timpul zilei. Astăzi, Hailey Bieber poate fi numită un mare fan al acestui articol vestimentar. Fanii o pot vedea purtând acest element în viața de zi cu zi. De asemenea, Irina Shayk a apărut îmbrăcând hanorace când iese la plimbare.

Haina roșie

Prințesa Diana a purtat o haină lungă roșie combinată cu o geantă neagră în 1996, după un antrenament, ceea ce explică prezența adidașilor albi și a șosetelor înalte în look. Kate Middleton a îmbrăcat o haină similară la sfârșitul anului 2020 în timpul scurtei sale călătorii prin Marea Britanie.

Costum de baie cu imprimeu leopard

Lady Di a purtat un costum de baie uimitor cu imprimeu leopard cu mult înainte ca acest element să devină extrem de popular printre fashioniste în anii 2000. Cu toate acestea, putem vedea că celebritățile au continuat să poarte ținute strălucitoare similare și astăzi. De exemplu, Kendall Jenner a purtat unul pe un iaht în 2017. În timp ce Salma Hayek a apărut pe plajă purtând unul în 2019.

Dresuri colorate

O ținută monocromă, care constă dintr-o rochie, pantofi și colanți de aceeași culoare, a putut fi văzută pe prințesa Diana în 1992, la un concert Paul McCartney. Bella Hadid a îmbrăcat un aspect similar în 2021 la show-ul Versace.

Little white dress

O rochie albă scurtă și-a găsit loc în dulapurile multor fashioniste încă din vremea prințesei Diana. Paparazzi au surprins-o purtând una în 1995. Dakota Fanning a apărut purtând o rochie similară pe covorul roșu în 2018.

Costum albastru

Deși costumele albastre de la Chanel există de multă vreme, ele sunt încă populare printre vedete. Kristen Stewart a apărut purtând o ținută similară la Festivalul de la Cannes din 2018. Cu toate acestea, a preferat pantalonii și o siluetă mai lipsită de griji în general.

Spatele gol

Un triunghi tăiat pe spate, de asemenea, nu a rămas în anii ’80. De exemplu, Emily Blunt a optat pentru o rochie similară în 2015 la cea de-a 68-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes. Lady Di a putut fi văzută purtând această ținută la premiera filmului A View to a Kill în 1985.

Rochie pe un singur umăr

Silueta potrivită, textura „strălucitoare” a rochiei și un umăr gol – această combinație rămâne relevantă chiar și la 30 de ani după ce Diana a apărut în această rochie la premiera unui film James Bond. Anne Hathaway a arătat la fel la The Late Show With Stephen Colbert, în timp ce Renee Zellweger a putut fi văzută îmbrăcând o astfel de rochie la ceremonia Premiilor Oscar din 2020.

Dungi

Îmbrăcămintea cu dungi poate fi văzută și pe vedetele de astăzi. În timp ce Diana a preferat o ținută cu dungi cu o croială simplă combinată cu o pălărie albă și cercei mari, Lady Gaga a decis să aleagă o variantă mai extravagantă și a îmbunătățit-o cu accesorii negre. Kourtney Kardashian, la rândul ei, a optat pentru o rochie cu dungi, cu o croială care seamănă cu cea îmbrăcată de prințesa de Wales.

Rochie vaporoasă

Lady Di a îmbrăcat o rochie albastră vaporoasă în 1987 pe covorul roșu al celei de-a 40-a ediții a Festivalului de Film de la Cannes. 30 de ani mai târziu, acest aspect a fost repetat de Elle Fanningn la Gala Met.

Umeri goi

Prințesa Diana a dat dovadă de multă eleganță cu o ținută cu umeri goi și un colier cu o bijuterie mare în 1985 la o cină la Casa Albă. Blake Lively a redat-o 35 de ani mai târziu la premiera filmului Rhythm Section, unde a jucat rolul principal. Angelina Jolie a apărut într-o rochie similară la ceremonia de decernare a premiilor BAFTA din 2018.

ARTICOLE SIMILARE

Laptele de migdale este mai malefic decât ai crede – ucide miliarde de albine în doar câteva luni

realitatea

N-a vrut nimeni să călătorească împreună cu mine, așa că am plecat în vacanță cu un străin

Tabu Tabu

Anna Wintour: sfârșitul „fetei rele”

Andreea Damian

Cum l-a sărbătorit Nadia Comăneci de ziua lui pe soțul Bart Conner

Tabu Tabu

Rochia de mireasă a prințesei Diana, vedeta expoziției de modă de la Palatul Kensington

Andreea Damian

Raquel Zimmerman poarta curea Yves Saint Laurent in reclama la parfumul Love, Chloe

realitatea

Scrie un comentariu