Tabu
Image default
BEAUTY

Trucuri economice de beauty

Daca pui la socoteala toate sărbătorile, cadourile și călătoriile pe care le ai pe lista de prioritati in iarna asta, inseamna  ca trebuie să mai faci puțină economie. Așa ca ai putea să tai puțin din creditul pentru cosmetice. Åži pentru asta există anumite trucuri.

Doi în unu
Asta se poate aplica la orice parte din rutină, așa ca ia notițe. Åžampoanele și balsamurile într-un singur recipient nu obișnuiau să fie atât de bune, dar de când au apărut foarte multe produse, există unele care chiar sunt practice.

În orice caz, daca nu vrei să renunți la cele 2 produse pentru unul singur, nu cheltui mult pe șampon. Balsamul este mai important pentru că îți hrănește părul și îl face mai moale, în timp ce șamponul îți curăță părul. Așa că poti reduce bugetul pentru șampon și investește într-un balsam de calitate.

Următorul pas este să te uiti prin machiajele tale. Cele mai importante sunt fondul de ten și mascara. Unele persoane folosesc și fond de ten și pudră. Dar de ce să nu-ți cumperi un fond de ten cu aspect mat ? La fel este și în cazul mascarei, care dacă este de calitate îți poate evidenția ochii fără să mai ai nevoie și de aparatul de întors gene sau de eye-liner.

Întoarce-te la rădăcinile tale
Cu toate că tuturor ne place să ne aranjăm părul, vopsitul poate fi un proces care să ne consume și bani și timp. Este deja destul de neplăcut faptul că șuvițele își pierd culoarea foarte repede.

Ei bine, în ceea ce privește radacinile, există home-kit-uri care te ajută să-ți vopsești numai rădăcinile și astfel reușești să mai economisesti bani și să nu-ți mai supui tot părul la încă o vopsire.

O altă modalitate de a-ți evidenția culoarea și de a da strălucire părului este ceaiul. Trebuie să-ti clătești părul cam de 10 ori cu un ceai special și ai să vezi rezultatele.

Îngrijire facială
Uită de tratamentele scumpe, tot ce-ți trebuie este o sticla de ulei de olbas și un bol de apă fierbinte. Adaugă uleiul în apă și pune-ți un prosop deasupra capului.

Chiar dacă acest tratament se folosește de obicei la răceală, face de asemenea minuni și pentru piele, mai ales dacă-l urmezi o dată pe săptămână.

De asemenea, un truc economic este demachiantul. Pentru a-ți îndepărta machiajul nu ai nevoie de o cremă super scumpă. Un lapte demachiant calmant e o solutie la indemana. Esențial e sa fii mai atenta la crema hidratantă și la cea pentru conturul ochilor.

Așa că investește în produsele importante, iar pe celelalte inlocuieste-le cu unele mai ieftine.

ARTICOLE SIMILARE

Rujuri rosii, fara prejudecati

Lifting in 7 minute – Noul secret de frumusete al Danei Savuica

Roll-on Deo

realitatea

L-™Occitanne face minuni bio cu orezul roșu

realitatea

Protecție solară zilnică

realitatea

Glosser de la Orly pentru strălucirea unghiilor tale

realitatea

Scrie un comentariu