Tabu
Image default
LIFESTYLESlider

Trucuri pentru o ședință foto de Crăciun reușită

Luna decembrie a sosit și facem deja primele pregătiri pentru Crăciun. Mulți dintre noi ne dorim sărbători liniștite și fericite, de aceea este foarte important să facem lucrurile din timp.

Pregătirile se fac și în studiourile foto, care sunt la mare căutare în această perioadă. Dacă vrei și tu să organizezi o ședință foto cu toată familia, ai grijă să pui la punct toate detaliile, astfel încât procesul să fie plăcut și mai puțin obositor pentru copii. Pentru fotografii de Crăciun cu totul speciale, apelează la ajutorul unui fotograf profesionist. Este important, de asemenea, să ții cont de câteva sfaturi importante.

Alege cu grijă momentul pentru ședința foto

Dacă ai copii mici, alege cu grijă momentul pentru ședința foto, pentru a evita ca aceștia să fie prea obosiți sau agitați! Astfel, evită să îi duci la pozat înainte de somn sau imediat după ce s-au trezit. Trebuie să știi că pot deveni agitați și plângăcioși. Evită, de asemenea, intervalele ce preced luarea mesei de către copil, întrucât acesta poate fi nervos pentru că îi este foame. Dacă nici voi adulții, nici cel mic/cei mici nu vă simțiți în apele voastre, mai bine amână ședința foto pentru când veți fi într-o formă mai bună.

Atenție deosebită la ținute

Ei, secretul unor fotografii reușite de Crăciun îl reprezintă și ținutele alese pentru această ocazie. Poate că vă veți dori să purtați haine asortate. Dar probabil îți va surâde și ideea de a-ți îmbrăca prințesa sau cavalerul în ceva spectaculos. Pentru fotografiile în care cei mici apar singuri, alege îmbrăcăminte specială, dar lejeră. Este foarte important să alegi un articol vestimentar pentru a se mișca în voie și pentru a se putea exprima așa cum vrea.

Decorurile pentru fotografii

Decorurile sunt bine armonizate cu persoanele fotografiate și cu ținutele alese. De obicei, participanții la ședințele foto se așază lângă un brad împodobit sau lângă un șemineu încărcat de decorațiuni. Lasă-i pe cei mici să exploreze decoruri mai speciale, cum ar fi o sanie, un coșulet sau înconjurat de elfii lui Moș Crăciun.

ARTICOLE SIMILARE

Hotpoint prezinta noua gama de uscatoare

Femeile care se trezesc devreme sunt mai puțin predispuse la depresie

Andreea Damian

Celebritati nascute pe 30 iulie!

realitatea

Studiu: Femeile sunt mai slabe, dar au sâni mai mari

realitatea

A slabit 20 de kilograme dupa ce a vazut cum arata in costum de baie!

Fotografie rară cu fiica lui Paul Walker. Primul selfie după 5 ani de la decesul actorului

Andreea Damian

Scrie un comentariu