Home > beauty > Trucuri simple pentru mascarea celulitei

Trucuri simple pentru mascarea celulitei

Chiar daca sezonul pantalonilor scurti si al fustelor mini este pe duca, asta nu inseamna ca picioarele tale trebuie sa stea ascunse sub straturi de material pentru urmatoarele sase luni, mai ales ca designerii ti-au pregatit numeroase alternative pentru seoznul rece care sa iti puna in evidenta sex-appeal-ul.

Incearca cateva trucuri simple si rapide, pentru ca celulita sa nu iti mai dea batai de cap:

>> Cand alegi creme sau serumuri anticelulitice, asigura-te ca au in componenta cafeina si acid hialuronic, ingrediente care ajuta la mascarea aspectului celulitei timp de pana la 8 ore dupa aplicare.

>> Cand aplici crema sau serumul anticelulitic, fa-o cu ajutorul unui aparat special, in locul palmelor. Masajul va ajuta ca formula sa intre mult mai bine si mai rapid in piele.

>> Daca folosesti autobronzant, aplica mai intai un strat peste portiunile cu probleme, apoi finiseaza cu un alt strat, de preferinta sub forma de spray, pulverizat peste tot corpul. Stratificarea va face ca bronzul tau sa arata mult mai natural, iar zonele cu celulita vor fi estompate optic.

>> Foloseste la fiecare dus un scrub puternic si o manusa speciala, pentru zonele-problema. Masajul intens este cel mai mare dusman al celulitei.

>> Acest vechi truc pentru alungirea optica a picioarelor are de asemenea minunatul efect de a distrage atentia de la zonele cu celulita: aplica un strat de pudra iluminatoare pe mijlocul piciorului, de sus pana jos, pentru un aspect sexy, de gazela.

Sursa foto: skinmagonline.com

Articole asemanatoare
celulita
10 moduri de a reduce celulita și de a scăpa de aspectul de coajă de portocale
Solutii smart impotriva exceselor alimentare de sarbatori
Cum scapam de celulita?
Celulita – inamicul principal al femeilor

Comenteaza acest articol

Trucuri simple pentru mascarea celulitei

by   1 min
0