Tabu
CULTURE Slider

Trump a vizionat Joker la Casa Albă şi a fost foarte încântat de el

Donald Trump

Preşedintele Donald Trump a vizionat filmul Joker cu Joaquin Phoenix în rolul principal și spune că i-a plăcut foarte mult. Filmul regizat de Todd Phillips se bucură de aprecierea fanilor seriei Batman cât și de a criticilor, fiind primul film clasat R care a câștigat 1 miliard de dolari în box office-ul mondial.

Joker a câștigat marele premiu la Festivalul de film de la Veneția și continuă să genereze încasări mari în cinematografe.

Jurnalistul Shimon Prokupecz de la CNN a declarat pentru Yahoo News că Donald Trump a vizionat pelicula sâmbătă seară, la Casa Albă, în care Joaquin Phoenix interpretează rolul lui Arthur Fleck, un bărbat care se transformă într-un criminal sociopat în Gotham City, acțiunea derulându-se la începutul anilor ’80.

Un oficial de rang înalt de la Casa Albă a confirmat pentru Yahoo News că președintele american a fost încântat de film. Nu se știe dacă a avut vreun aport la această concluzie soarta cruntă a personajului pe care îl interpretează Robert De Niro (unul dintre cei mai vocali critici ai lui Donald Trump).

Președinții americani au o sală de cinema în interiorul Casei Albe, dar și dreptul de a solicita pentru vizionare filme noi, înainte ca acestea să fie lansate oficial.

Joker – primul film clasat R care a câștigat 1 mld. $ în box office-ul mondial

Todd Phillips a realizat filmul cu un buget de 62,5 de milioane de dolari. Filmul Joker e primul film interzis sub 17 ani a obținut 1 miliard de dolari din vânzările globale de bilete în weekendul ce tocmai a trecut, devenind primul film clasat R cu o asemenea performanță.

Pelicula a devenit cel mai profitabil film realizat după benzi desenate din toate timpurile la începutul acestei luni. A ajuns acum la vânzări de 1 miliard de dolari, în ciuda faptului că nu rulează în China, unde filmele considerate că au prea mult conținut cu sex sau violență se pot interzice.

ARTICOLE SIMILARE

Stiai care sunt cele mai urate vedete?

realitatea

Black Friday Love – iubirea in vremea supermarketului!

realitatea

Aylin Cadir lanseaza „Fericirea”

Scrie un comentariu