Tabu
Image default
lifestyle

Trupa Cealaltă la lansarea Punchline.ro

O trupă mai tânără dar cu același chef de glume, Trupa Cealaltă, va participa marți, 18 noiembrie, la Maratonul de stand-up comedy!, eveniment ce are loc cu prilejul lansării site-ului punchline.ro.

 Prezentarea lor proprie sună cam așa:

Tiberiu

"Tânar neserios cu complexe de superioritate și început de obezitate caut prilej de conversație distractivă ca pretext pentru consumat răcoritoare bahice când se lasă seara. Studiile mele includ un liceu cu profil tehnic și o facultate cu profil artistic (a se citi "teatru"!) ale cărei cursuri încă le urmăresc pe timp de zi cu maxim interes și deosebită pasiune aflându-mă în anul terminal.

Experiența mea profesională se întinde precum elasticul lenjeriei feminine de calitate, de la tarabagiu la om de radio. Cea mai mare parte a plajei mele profesionale este acoperită cu nisipul scenei de pe care am avut privilegiul să intru în contact cu felurite tipuri de public variind între 12 și 1200 de persoane. Nu pot fi sigur, dar judecând după râsete, aplauze și strângeri amicale de mână, pot afirma că majoritatea oamenilor care m-au văzut pe scenă nu a plecat acasă regretând banii dați pe bilet.

Ofer bună dispoziție și aștept propuneri."

Radu

"Am 22 de ani, sunt student la contabilitate și fac stand-up pentru pacea lumii și fericirea între popoare și diferite specii, pentru că există prea multă suferință pe lume și nu pot pierde acest prilej de a face haz de necaz. Sunt din Vaslui și afirm cu tărie că nu se va face niciodată turism cultural în Romania pentru că nu este nimic de văzut. Åži fac stand-up comedy pentru că îmi place, vreau să ajung o mare vedetă, pentru că nu mă lua nimeni în serios când eram mic, îmi spuneau că sunt simpatic și m-am gândit că poate așa îmi vor da mai multă atenție."

Micuțu

"Tânăr visător, fost medium, acum instalator cu mari speranțe pentru viitor, respectat în cercuri înalte, câteodată puțin șpanchi, dar în general sociabil. Fost moderator la emisiuni cu tematică filosofică și fost bodyguard la concerte de muzică simfonică. În acest moment, ocupația mea principală este studenția și stand-up-ul. Åžtiu… cam nasol… dar măcar voi fi actor într-un decor. Îmi place să ies în Mall și să împart pliante, încercând să pun câte o bucățică din inima mea mare în fiecare hârtie pe care o dau cuiva. Când cineva îmi refuză nepoliticos fluturașul, îmi amintesc că am fost bodyguard la concerte de muzica simfonică.

Acest text este un pamflet. Pentru că sufar puțin, m-am adresat medicului sau farmacistului, dar nu mi-au putut face nimic. Da’ măcar am râs…"

NU PIERDETI Maratonul de stand-up comedy! Evenimentul are loc marti, 18 noiembrie 2008, in Spice Club.
Urca pe scena: Trupa Deko, Trupa Cealalta, Trupa ShowTime, Toma si Dan Badea.

ARTICOLE SIMILARE

Ducesa KATE, o tipa “rece, urata si anorexica”

Lady Gaga, topless pentru revista V

realitatea

TOP 10 actori care au refuzat roluri memorabile

realitatea

Ce dragalasa era Adele cand era mica (FOTO)

Dana Deac: “A doua opinie salvează vieți!”

realitatea

Angelina Jolie îşi hrăneşte copiii cu greieri

realitatea

Scrie un comentariu